Autor: Tuuli Seinberg • 29. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulumaksuseminar  soodushinnaga!

Täna on viimane päev soodushinnaga registreeruda 4. veebruaril toimuvale praktilisele tulumaksuseminarile Tulus tulumaksupäev. Uus TSD-vorm tuleb esitada 10. veebruariks.

Tasub tähele panna, et 10. veebruariks tuleb deklareerida ka kõik tulumaksuvabastust või –soodustust andvad asjaolud. Nende deklareerimata jätmisel õigus maksusoodustustele kaob.1. Isikliku sõiduauto kulutuste hüvitamine12:45 - 13:15 Korduma kippuvad küsimused – saada oma küsimus meilile [email protected]. Küsimustele vastab Grant Thornton Rimess OÜ maksunõustaja, Sisekaitseakadeemia Finantskolledži maksunduse ja tolli õppetooli juhataja, mag.iur Tõnis Elling

Seminaril tulevad käsitlemisele ka järgmised teemad:

2. Erisoodustused (töötajale antavad laenud, sõiduauto kasutamine, tasemekoolituse hüvitamine jne)3. Vastuvõtu kulud, kingitused-annetused4. Maksuvabalt edasi makstavate õiguste deklareerimine5. Füüsilise isiku maksustamine6. Tulumaksusoodustusega MTÜ ja Sihtasutuste nimekiri7. Maksuvabad stipendiumid8. TSD muudatused9. Kuidas uut TSD vormi täita ja vigu vältidaAjakava

04.02.20159:30 - 10:00 Registreerimine ja hommikukohv10:00 - 11:30 EttekanneGrant Thornton Rimess OÜ maksunõustaja, Sisekaitseakadeemia Finantskolledži maksunduse ja tolli õppetooli juhataja, mag.iur Tõnis Elling

11:30 - 12:00 Kohvipaus12:00 - 12:45 EttekanneMaksu- ja Tolliameti Maksude osakonna juhataja Evelyn Liivamägi

LOE LISA

REGISTREERU

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700