Tuuli Seinberg • 29 jaanuar 2015
Jaga lugu:

Tulumaksuseminar  soodushinnaga!

Täna on viimane päev soodushinnaga registreeruda 4. veebruaril toimuvale praktilisele tulumaksuseminarile Tulus tulumaksupäev. Uus TSD-vorm tuleb esitada 10. veebruariks.

Tasub tähele panna, et 10. veebruariks tuleb deklareerida ka kõik tulumaksuvabastust või –soodustust andvad asjaolud. Nende deklareerimata jätmisel õigus maksusoodustustele kaob.1. Isikliku sõiduauto kulutuste hüvitamine12:45 - 13:15 Korduma kippuvad küsimused – saada oma küsimus meilile annely.raudhein@aripaev.ee. Küsimustele vastab Grant Thornton Rimess OÜ maksunõustaja, Sisekaitseakadeemia Finantskolledži maksunduse ja tolli õppetooli juhataja, mag.iur Tõnis Elling

Seminaril tulevad käsitlemisele ka järgmised teemad:

2. Erisoodustused (töötajale antavad laenud, sõiduauto kasutamine, tasemekoolituse hüvitamine jne)3. Vastuvõtu kulud, kingitused-annetused4. Maksuvabalt edasi makstavate õiguste deklareerimine5. Füüsilise isiku maksustamine6. Tulumaksusoodustusega MTÜ ja Sihtasutuste nimekiri7. Maksuvabad stipendiumid8. TSD muudatused9. Kuidas uut TSD vormi täita ja vigu vältidaAjakava

04.02.20159:30 - 10:00 Registreerimine ja hommikukohv10:00 - 11:30 EttekanneGrant Thornton Rimess OÜ maksunõustaja, Sisekaitseakadeemia Finantskolledži maksunduse ja tolli õppetooli juhataja, mag.iur Tõnis Elling

11:30 - 12:00 Kohvipaus12:00 - 12:45 EttekanneMaksu- ja Tolliameti Maksude osakonna juhataja Evelyn Liivamägi

LOE LISA

REGISTREERU

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee