7. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avatud uste päev Tallinna ettevõtlusinkubaatorites

Homme, 8. oktoobril on Tallinna ettevõtlusinkubaatorites avatud uste päev – uksed on avatud nii Kopli ettevõtlusinkubaatoris (Kopli 98), Ülemiste inkubaatoris (Suur-Sõjamäe 10a) kui ka Loomeinkubaatoris (Veerenni 24).

Avatud uste päeval saab tutvuda ettevõtlusinkubaatorite tegemistega ja ühtlasi kuulata huvitavaid ja harivaid seminare.

Kopli ettevõtlusinkubaatoris kell 11.00 algaval seminaril „Kuidas vallutada välisturge?“ jagavad kogemusi Playluggage ja Estelon. Playluggage OÜ esindajad räägivad oma kogemustest Eesti müügikultuuris, toimivatest kommunikatsioonivormidest ja välisturule sisenemise strateegiatest. Alfred & Partners OÜ partner Alissa Vassilkova jagab kaubamärgi Estelon kõlarite teekonda välisturule.

Kell 17.00 on huvilised oodatud külla Loomeinkubaatorisse, kus toimub seminar teemal Lingvist’i teekond Londonisse. Keeleõppeprogrammi Lingvist asutaja Mait Müntel räägib oma kogemustest startup-kiirendis TechStars osalemisest. Tänavu kevadel osutus Lingvist üheks kümnest ettevõttest, kes valiti enam kui 1 500 kandidaadi seast välja mainekasse TechStarsi Londoni kiirendiprogrammi.

Lingvist, varasema nimega Language Accelerator, on keeleõppetarkvara, mis kiirendab keeleõppeprotsessi ja vähendab kordades keeleõppele kuluvat aega. Keeleõppe kiirendamine saab võimalikuks tänu keele statistilisele analüüsile ning protsessi matemaatilisele optimeerimisele. Programm kaardistab õpilase teadmisi ning oskab õppeprotsessi suunata vastavalt kasutaja arengule.

Ülemiste inkubaatoriga on võimalus tutvuda homme kella 9.00 -17.00.

Seminaridel osalemine ja ärinõu küsimine on tasuta.

http://www.tallinn.ee/ettevotjale/

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700