30. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SEB internetipank tunnistati Eesti parimaks

Rahvusvaheline majandusajakiri Global Finance valis SEB internetipanga Eesti parimaks. Võitjad selgitas välja mainekas žürii, kes hindas SEB puhul klientide teenindamise head taset ja internetipanga teenuste laia valikut.

"See on suur tunnustus pangale, sest internetipank on meie klientide poolt enimkasutatud klienditeeninduskanal. SEB internetipangal on ühes kuus üle  300 000 aktiivse kasutaja. Igakuiselt on SEB internetipangal keskmiselt 3 miljonit sisselogimist ehk külastust ning aasta algusest on tehtud internetipangas üle 15 miljoni ülekande. Pangateenuste tarbimiseks kasutatakse järjest rohkem tahvelarvuteid ja nutitelefone, praegu ligi 400 000 korral kuus ja see näitaja kasvab iga kuu ligi 8 protsenti. Seda toetab kindlasti kevadel välja tulnud SEB internetipanga uus ekraanivaade, mis kohaldub automaatselt erinevatele mobiilsetele seadmetele. Seega on keerukamad pangateenused SEB klientidel täna kättesaadavad kõikjal, kus on vähemalt mobiililevi,“ märkis SEB juhatuse liige ning jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonna juht Eerika Vaikmäe-Koit.

Võitjate valimisel osalesid majandusanalüütikud, organisatsioonide juhid ja pangandusvaldkonna konsultandid. Parima internetipanga valimisel peeti oluliseks seda, kuivõrd paljusid reaalset kasu pakkuvaid teenuseid saab klient läbi internetikanali tarbida, kui aktiivselt kasutavad kliendid panga pakkumisi ning milline on internetipanga kujundus ja funktsionaalsus.

Parima internetipanga auhinna annab Global Finance välja juba viieteistkümnendat korda. Samaväärse auhinna SEB Eestiga pälvis teist aastat järjest ka SEB Läti.

Uuringus nimetatakse parimad pangad Aasias, Lähis-Idas, Aafrikas, Ladina-Ameerikas ning Kesk- ja Ida-Euroopas. Global Finance’i valitud maailma parimad internetipangad leiab siit: http://www.gfmag.com/advertising/press-releases/global-finance-names-the-worlds-best-consumer-internet-banks-2014.

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700