Autor: Tuuli Seinberg • 8. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordea tõi turule soodsama makselahenduse äriklientidele

Tänavu aprillist saab Nordea panga maksepaketti kasutav äriklient teha soodsamalt euromakseid teistesse pankadesse.

Eelkõige väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele mõeldud lahendus võimaldab Nordea äriklientidele lisaks ka piiramatu hulga tasuta pangasiseseid makseid.

„Uus lahendus sobib eelkõige ettevõtetele, kelle maksete arv ühes kuus on suhteliselt prognoositav ja stabiilne. Iga ettevõtja oskab hinnata kulude kokkuhoiu väärtust. Analüüsides senist maksekäitumist ja kõrvutades seda tulevikuplaanidega saab leida just oma ettevõttele parima viisi igapäevaste pangakulude kontrolli all hoidmiseks,“ selgitas Jüri Speek, Nordea ärikliendi müügiprotsesside juht.Nordea ärikliendile tuleb keskmine makse hind soodsam võrreldes tavahinnakirjaga juhul, kui klient kasutab paketi enam-vähem täies mahus ära.

Näide:

Maksepakett 1 sisaldab 25 makset ja kuutasu on 7 EUR.Tavahinnakirja kohaselt oleks 25 makse tegemisel teenustasu 9,5 EUR.

Täiendavalt saavad maksepaketi valinud ärikliendid võimaluse kasutada MasterCard Business Debit kaarti aastatasuta.

Täpsem ülevaade uutest pakettidest on Nordea kodulehel. 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700