Autor: Juuli Laanemets • 15. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RAAMATUPIDAJA.EE otsib JUHTI

Seoses kasvuga otsib Äripäeva edukale raamatupidajatele ja finantsjuhtidele suunatud  raamatupidaja.ee veebile juhti. Senine toimetaja Laanemets hakkab juhtima uut haldusuudiste veebi, mis plaanide kohaselt alustab jaanuaris 2014.

Raamatupidaje.ee juht kajastab ja kirjutab olulisi uudiseid valdkonnast ning korraldab aktiivselt seminare ja -konverentse. Otsime kolleegi, kes soovib olla teemaveebi eestvedaja ja areneda raamatupidamisvaldonna arvamusliidriks. Üks olulisemaid eeldusi on sealjuures initsiatiivikus ja valmisolek sündmuste müügitööd korraldada.

Tööülesanded:• Raamatupidamisteemaliste uudiste kirjutamine ja toimetamine

• Sündmuste programmide koostamine, nende turundus ja müük• Läbirääkimiste pidamine koostööpartnerite ja toetajatega• Sotsiaalmeedia konto haldamine• Uudiskirja koostamine ja turundustegevused uute lugejate leidmiseks• Saidi arendamine

Oma kolleegilt eeldame:• Suurt huvi raamatupidamis- ja finantsvaldkonna vastu

• Soovi kirjutada ja korraldada raamatupidamisalaseid sündmuseid• Pingetaluvust, loovust• Projektijuhtimise oskust• Ettevõtlikust väljakutsete lahendamiseks

Pakume:• Liikuvat, põnevat ja väärtustloovat tööd

• Toredaid ja toetavaid kolleege• Loomingulisust ja iseseisvust• Võimalusi ja tuge oma ideid teostada• Osalist kodustöötamise võimalust• Palju seminare, konverentse ja koolitusi enesearenduseks

Tööleasumise aeg: nii pea kui võimalik) hiljemalt 30. novembriks 2013. Lisaküsimused on lahkesti oodatud samal aadressil.

Palun saada oma sooviavaldus teemaveebide osakonna juhile Egle Raadik-Gonchevile ([email protected]

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700