24. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ÄP Kukus: Eesti kohtuvaidlus eurodirektiivi tühistamisel

Täna pärast kella üheseid uudiseid algavas Kuku raadio saates "Äripäev eetris" arutlevad Äripäeva ajakirjanikud, Eesti kohtuvaidlusest eurodirektiivi tühistamisel ja kas Reformierakond on andnud kohalike valimiste eel Tallinnas loobumisvõidu.

Lisaks Reformierakonnale räägitakse ka Edgar Savisaare ning Eerik-Niiles Krossi vastasseisust oktoobrikuiste kohalike valimiste eel. Samuti on kõne all LHV panka tööle läinud Erkki Raasukese pärand riigisektorile ning Eesti kohtuvaidlus eurodirektiivi vastu ettevõtete aruandluse lihtsustamise teemal.

Stuudios on ajakirjanikud Vilja Kiisler, Koit Brinkmann ja Juuli Laanemets. Saadet saab nii kuulata kui ka järelkuulata ka veebis. "Äripäev eetris" kordub Kukus täna kell 19.

Autor: Indrek Kald, Juuli Laanemets

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700