Autor: Juuli Laanemets • 16. mai 2013

otsib siseaudiitorit

kelle põhiülesandeks on siseauditite ja nõuandvate tööde kaudu:

• hinnata Justiitsministeeriumi ja tema valitsemisala tegevuse õiguspärasust ja tulemuslikkust;

• hinnata Justiitsministeeriumi ja tema valitsemisala asutuste valitsemise, riskide juhtimise ja sisekontrolli süsteemide mõjusust;• teha parandusettepanekuid valitsemise, riskide juhtimise ja sisekontrolli süsteemide täiustamiseks.

Sobival kandidaadil on:

• kõrgharidus (soovitavalt avaliku halduse, majanduse või õiguse valdkonnas);• vähemalt aastane töökogemus (soovitavalt auditeerimise, (finants)analüüsi, statistika või (juhtimis)konsultatsiooni valdkonnas);• eesti keele oskus kõrgtasemel ja inglise keele oskus vähemalt kesktasemel;• väga heal tasemel arvuti kasutamise oskus;• analüüsi- ja sünteesivõime;• väga hea suhtlemisoskus ning suuline ja kirjalik eneseväljendusoskus;• kohusetunne, otsustus- ja vastutusvõime.

Kasuks tulevad:• siseaudiitori kutsetegevuse standardite ja/või teiste auditistandardite tundmine;

• teadmised valitsemisest, riskide (sh IT riskide) juhtimisest ja/või sisekontrolli süsteemidest.

Omalt poolt pakume: Justiitsministeeriumi arendus- ja personalitalitusse aadressil Tõnismägi 5a, 15191 Tallinn või e-posti aadressile [email protected] märksõnaga „siseaudiitor“ või kandideerides personaliotsinguportaali CV-Online kaudu. Täiendav info telefonil 620 8259 (Karin Karpa, siseauditiosakonna juhataja).

• vaheldusrikast ja väljakutseid pakkuvat tööd mainekas riigiasutuses;• eneseteostus-, arenemis- ja enesetäiendamise võimalusi;• paindlikku töökorraldust;• töökohta sõbralikus ja teotahtelises meeskonnas. Avalduse ja elulookirjelduse palume saata hiljemalt 22.05.2013

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700