Autor: Juuli Laanemets • 16. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

otsib siseaudiitorit

kelle põhiülesandeks on siseauditite ja nõuandvate tööde kaudu:

• hinnata Justiitsministeeriumi ja tema valitsemisala tegevuse õiguspärasust ja tulemuslikkust;

• hinnata Justiitsministeeriumi ja tema valitsemisala asutuste valitsemise, riskide juhtimise ja sisekontrolli süsteemide mõjusust;• teha parandusettepanekuid valitsemise, riskide juhtimise ja sisekontrolli süsteemide täiustamiseks.

Sobival kandidaadil on:

• kõrgharidus (soovitavalt avaliku halduse, majanduse või õiguse valdkonnas);• vähemalt aastane töökogemus (soovitavalt auditeerimise, (finants)analüüsi, statistika või (juhtimis)konsultatsiooni valdkonnas);• eesti keele oskus kõrgtasemel ja inglise keele oskus vähemalt kesktasemel;• väga heal tasemel arvuti kasutamise oskus;• analüüsi- ja sünteesivõime;• väga hea suhtlemisoskus ning suuline ja kirjalik eneseväljendusoskus;• kohusetunne, otsustus- ja vastutusvõime.

Kasuks tulevad:• siseaudiitori kutsetegevuse standardite ja/või teiste auditistandardite tundmine;

• teadmised valitsemisest, riskide (sh IT riskide) juhtimisest ja/või sisekontrolli süsteemidest.

Omalt poolt pakume: Justiitsministeeriumi arendus- ja personalitalitusse aadressil Tõnismägi 5a, 15191 Tallinn või e-posti aadressile [email protected] märksõnaga „siseaudiitor“ või kandideerides personaliotsinguportaali CV-Online kaudu. Täiendav info telefonil 620 8259 (Karin Karpa, siseauditiosakonna juhataja).

• vaheldusrikast ja väljakutseid pakkuvat tööd mainekas riigiasutuses;• eneseteostus-, arenemis- ja enesetäiendamise võimalusi;• paindlikku töökorraldust;• töökohta sõbralikus ja teotahtelises meeskonnas. Avalduse ja elulookirjelduse palume saata hiljemalt 22.05.2013

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700