6. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas vältida vigu välistehingutes?

Kuidas maksustada impordi- ja eksporditurul kauba käivet? Mis on kolmnurktehing? Kellel on kohustus end registreerida välisriigis käibemaksukohuslasena?

15. veebruaril toimub loeng, kus saab vastuse paljudele käibemaksuga seotud küsimustele.

Lisaks veel teemadena: käibe tõendamine, kaubaarvete korrektne vormistamine, teenuste maksustamine. Kuidas käib registreerimine ja deklaratsioonide esitamine? Käibemaksu tagasitaotlemine, kui käivet on maksustatud vale riigi käibemaksuga (müüja ja ostja risk). Käibemaksukohustuslasena registreering mitmes riigis korraga - millises riigis tekib käive?

Täpsemalt loe SIIT

Registreerimiseks:- telefon 6 670 411

- veebivorm SIIN

- registreerumissoov aadressil [email protected]

Autor: Anne-Ly Raudhein, Anne-Ly Raudhein

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700