Autor: Juuli Laanemets • 18. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

G4Si turvatöötajate palgafond kasvab enam kui poole miljoni euro võrra 

Mullu alanud palgatõusuprogrammi raames on Eesti turvaturu liider G4S tõstnud töötasu ligi 65% ettevõtte turvatöötajatest. 2013. aastal suureneb G4Si turvatöötajaskonna palgafond 650 000 euro võrra.

Palgatõusuprogrammi esimese etapina kasvasid alates 2012 aasta keskpaigast turvatöötajate töötasud strateegiliste suurklientide objektidel ning suurematel kaubandusobjektidel. Paralleelselt rakendus palgatõus ka läbi turvatöötajate kvalifikatsioonitasemete tõstmise.

Alates 2013 aasta jaanuarist tõuseb G4Si turvatöötajate põhitöötasu kuni 12%, mis suurendab ligi 900 turvatöötaja sissetulekut. Samuti jätkub töötasude suurendamine läbi kvalifikatsioonitasemete ning objektitasude tõstmise.

„Turvatöö peab ühiskonnas olema rohkem väärtustatud ning G4Sil turuliidrina on selles oluline roll. Olukorras, kus turvateenuse hinnad on viimastel aastatel langenud, muutub laiapõhjaline palgatõus suureks väljakutseks,“ ütles AS G4S Eesti juhatuse esimees Priit Sarapuu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700