Autor: Juuli Laanemets • 30. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartus pakutakse tööd RAAMATUPIDAJATELE

Haridus- ja Teadusministeerium otsib oma meeskonda Tartus raamatupidajaid.

Peamised tööülesanded on:

- algdokumentide kontroll ja nende alusel majandustehingute kajastamine;- arvelduste kajastamine E-Riigikassas;- palgaarvestus;- sihtfinantseerimise kajastamine;- raamatupidamisandmete ja inventuuri tulemuste võrdlemine;- dokumentide süstematiseerimine, korrastamine ja arhiivi üleandmine.

Sobival kandidaadil on:

- kutsekeskharidus või sellele vastav kvalifikatsioon, soovitavalt erialanekõrgharidus;- töökogemus raamatupidajana vähemalt kaks aastat, soovitavalt avalikussektoris;- põhjalikud teadmised avaliku sektori majandustehingute kajastamisest jaorienteerumine raamatupidamist reguleerivates õigusaktides;- eesti keele suuline ja kirjalik oskus kõrgtasemel;- hea arvutikasutamisoskus;- iseseisva mõtlemise ja meeskonnatööoskus, oskus tööd korraldada;-  kohusetunne ja korrektsus, vastutus- ja otsustusvõime.

Erialast arengut ministeeriumis toetab:

- huvitav ja vastutusrikas töö;- asjatundlik ja toetav meeskond;- kaasaegne organisatsioon väga heade enesetäiendamise võimalustega;- konkurentsivõimeline palk.

Tööle asumine: 02. jaanuar 2013

Elulookirjeldus palgasooviga palume esitada hiljemalt 12. novembriks 2012. ae-posti aadressil: või portaali CV Online vahendusel.Lisainformatsioon telefonil 735 0253, Sören Jakobson.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700