25. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cash On Go Ltd. otsib raamatupidajat

Cash On Go Ltd. on kiiresti arenev krediidiasutus Inglismaal, mis on spetsialiseerunud lühiajaliste laenude pakkumisele. Seoses ettevõtte kasvuga otsime oma Eesti filiaali energilist ja positiivset inimest, kelle kireks on arvud ja matemaatika, finantsanalüüs ja raamatupidamise korras hoidmine.

Peamised tööülesanded:• Raamatupidamisdokumentide koostamine

• Maksuarvestuse teostamine ja palgaarvestus• Finantsaruannete koostamine• muud jooksvad raamatupidamisalased ülesanded

Nõuded kandidaadile: • Finantsalane eri- või kõrgharidus

• Bilansivõimelisus• Hea inglise ja vene keele oskus kõnes ja kirjas• Teadmised Eesti maksusüsteemist• Hea arvuti kasutamisoskus• Töökus ja kõrgendatud vastutustundlikkus• Analüütiline mõtlemine• Täpsus

Kasuks tuleb: • eelnev töökogemus raamatupidamises

Enda poolt pakume:• kaasaegset töökeskkonda ja töövahendeid

• konkurentsivõimelist palka• intensiivset rahvusvahelist suhtlust• töökat nooruslikku meeskonda

Asukoht: Tallinn, Eesti 8.30 – 17.00 ASAP märkides emaili teemaks “Raamatupidaja”

Tööaeg:

Tööle asumise aeg:

Kui leidsid, et just sellist väljakutset oled sa otsinud, siis saada oma CV või võta ühendust: [email protected]

 

 

 

 

Autor: Ivan Panasjuk, raamatupidaja .ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700