Autor: Lemmi Kann • 3. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolm Balti advokaadibürood asutavad alliansi

Advokaadibüroo Tamme Otsmann Ruus Vabamets asutab koos Balti partneritega Triniti alliansi

Kolm Balti advokaadibürood teatasid täna uue advokaadibüroode alliansi asutamisest. Allianss kannab nime Triniti. Triniti asutajateks on 3 tuntud Baltikumi uue põlvkonna advokaadibürood: Tamme Otsmann Ruus Vabamets (TORV) Eestist, Šarka Sabaliauskas Jankauskas (SSJ) Leedust ning Treilons & Petrovics Lätist.

"Mul on erakordselt hea meel teatada, et meie pikaaegne koostöö Balti partneritega on vormunud  püsivaks liiduks. Tooksin eraldi esile meie ettevõtmise õnnestunud ajastuse. Nimelt on globaalne majanduskriis rikastanud Balti ettevõtjate kogemuspagasit märkimisväärselt  ning muuhulgas õpetanud neid hindama tõhusa ja tulemusele orienteeritud õigusabi tähtsust, ” ütles Tõnis Tamme, TORV Eesti partner. 

Tamme rõhutas, et lisaks ühisele turundustegevusele on Triniti partnerite vahel töös ka mitmeid teised sisulised koostöövõimalused.

"Oleme rahvusvahelist koostööd üles ehitanud pikaajaliselt ja sisuliselt. Oluline ei ole mitte ühine uksesilt või kodulehekülg, vaid see, et meie kliendid kolmes Balti riigis, aga ennekõike välisturgudelt Baltikumi sisenevad ettevõtted saavad meie koostöö sünergiast ning ühistest teadmistest tegelikku kasu,” rääkisTamme.

Ta lisas,et  koostöö keskne eesmärk on ühene - pakkuda klientidele paremat teenust ja teha seda Balti riikide üleselt.

“Meie eesmärk on, et misiganes Triniti kolmest uksest klient ka ei sisene, saab ta asjatundlikku ja ühtlase kvaliteediga advokaaditeenust. Lisaks võimenduvad klientide jaoks ka kolme büroo ajalooliselt väljakujunenud õiguslikud kompetentsid ja tugevused,” ütles Tamme.

Tasub teada

Tamme Otsmann Ruus Vabamets on majandusasjadele keskendunud advokaadibüroo, mis asutati 2009.aastal läbi advokaadibüroode Tamme & Otsmann and Ruus & Vabamets liitumise.

Treilons & Petrovics on 9.aastase kogemusega Läti uuema põlvkonna advokaate ühendav äriõigusele keskenduv advokaadibüroo.

Šarka, Sabaliauskas, Jankauskas on ligi 20. aastase tegevuspagasiga Leedu advokaadibüroo, millel on silmapaistev rahviusvaheliste klientide teenindamise kogemus.

Triniti allianssi büroodes töötab kokku üle 40 spetsialisti.

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700