Autor: Lemmi Kann • 29. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Glikman & Partnerid tähistab 20. sünnipäeva

Advokaadibüroo Glikman & Partnerid saab sel nädalal 20aastaseks.

Kuigi ettevõte ise saab tänavu 20aastaseks, on büroo nimipartnerid praktiseerinud advokaatidena märksa kauem. Nimelt täitus Aleksander Glikmanil ja Leon Glikmanil käesoleval aastal vastavalt 60 ja 30 tööaastat advokatuuri liikmena.

Büroo partneriteringi kuuluvad alates 2005. aastast ka Mariana Hagström ja Daisy Tauk. Varasemalt on büroo partneriteringi kuulunud ka õiguskantsler Indrek Teder ja Riigikohtu esimees Märt Rask.

„Oleme väga tänulikud klientidele ja koostööpartneritele, kes on meid juba 20 aastat usaldanud. Ettevõtluskeskkond ja klientuuri profiil on selle aja jooksul palju rahvusvahelisemaks muutunud, kuid rõõm on tõdeda, et mitmed 20 aastat tagasi meie uksest sisse astunud kliendid on tugevast konkurentsist hoolimata meie kliendid tänaseni. Peame edu võtmeks spetsialiseerumist ja kõrgete kvaliteedistandardite hoidmist,“ rääkis Leon Glikman.

„Hindamatut rolli on mänginud Aleksander Glikmani ja Leon Glikmani läbi põlvkondade ulatuv kogemus, mis on aidanud paljudel noorematel kolleegidel kasvada väljapaistvateks spetsialistideks“ märkis büroo tegevjuht Mariana Hagström.

„Meie soov on ka tulevikus olla Baltikumis tegutsevate ettevõtete poolt eelistatud ja usaldatud õigusteenuse pakkuja.Teeme enda poolt kõik võimaliku, et edukas koostöö saaks kesta ja kasvada veel mitmeid aastakümneid“, lubas Hagström.

Kuidas sündis Glikman & Partnerid

Tänane Glikman & Partnerid tekkis 2004. aastal advokaadibüroo Glikman & Glikman, mis asutati 1991, ning advokaadibüroo Teder & Partnerid, mille algusaastaks 1992, liitumise tulemusena. Büroo nimeks sai Teder, Glikman & Partnerid. Alates 2008. aastast, mil Indrek Tederi lahkus partneriteringist seoses õiguskantsleriks nimetamisega, kannabki büroo nime Glikman & Partnerid.

Kronoloogia:

                 - asutati advokaadibüroo Glikman & Glikman.

1991

1992                 - asutati advokaadibüroo Indrek Teder.

1993                 - Märt Rask asus pärast riigiteenistusest lahkumist tegutsema vandeadvokaadina Indrek Tederi advokaadibüroos.  Büroo uueks nimeks sai Teder & Rask.

2003                 - Büroo partneriteringist lahkus Märt Rask ja büroo uueks nimeks sai Teder & Partnerid.

2004                - Teder & Partnerid ning Glikman & Glikman ühinesid. Loodud büroo nimeks sai Teder, Glikman & Partnerid.

2004                 - Büroos asus tööle legendaarne advokaat Simon Levin, kellele kuulus järjekorranumbrit 1 kandev advokaaditunnistus.

2004                 - Asutati advokaadibüroode ühendus Baltic Legal Solutions (BLS). Ühendusse kuuluvad advokaadibürood Glikman & Partnerid Eestist, Kronbergs & Cukste Lätist ning Baltic  Legal Solutions Lithuania Leedust.

2005                - Partneriteringiga liitusid Mariana Hagström ja Daisy Tauk.

2008                 - Indrek Teder lahkus büroost, et astuda ametisse õiguskantslerina. Büroo uueks nimeks sai Glikman & Partnerid.

2009                 - Büroo võttis kasutusele uue korporatiivse identiteedi.

2010                 - väljastati Glikman & Partnerid advokaadibüroo juhtimissüsteemile ISO 9001:2008 sertifikaat.

2011                 - Büroo tähistab 20.sünnipäeva.

Advokaadibüroo Glikman & Partnerid on täna Eesti üks juhtivaid äriõigusele ja kohtuvaidlustele spetsialiseerunud advokaadibüroosid.

Büroo kuulub Eesti, Läti ja Leedu juhtivaid advokaadibüroosid ühendavasse gruppi Baltic Legal Solutions (BLS).Grupis töötab ligi 100 juristi ja advokaati, kes nõustavad nii rahvusvahelisi kui kohalikke ettevõtteid kõigis äriõigust ja kohtuvaidlusi puudutavates küsimustes.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700