Autor: Rivo Sarapik • 14. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PwC: Eesti ELi uusliikmeist kasinate kasvajate seas

Audiitorfirma PwC kinnitusel on Eesti majanduskasv olnud teiste 2004. ja 2007. aastal euroliiduga liitunud riikidega võrreldes üks väiksemaid.

PwC uuris, kui palju on kasvanud Eesti, Läti, Leedu, Tšehhi, Ungari, Poola, Slovakkia, Sloveenia, Bulgaaria ja Rumeenia SKT aastail 2004-2010, vahendas ERR.

Kõige väiksem on kasv olnud Ungaris, kuid tagantpoolt vaadates on järgmised Eesti ja Läti, mille majanduskasv on olnud enam-vähem võrdne.

Suurimat majanduskasvu on nende riikide võrdluses suutnud näidata Slovakkia ning teisel kohal on Poola. PwC kommenteeris, et Balti riikide kasv oli aastaid kõige kiirem, kuid sellega seoses kasvas ka ülekuumenemine ning majanduskriisi ajal elasid kõik kolm riiki üle järsu kukkumise.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700