Autor: Lemmi Kann • 22. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Luiga Mody Hääl Borenius nimeks sai Borenius

Borenius Grupi advokaadibürood Tallinnas, Helsinkis, Riias ja Vilniuses kannavad nüüdsest nime Borenius.

Luiga Mody Hääl Borenius ärinimi on nüüdsest eesti keeles advokaadibüroo Borenius ja inglise keeles Attorneys at Law Borenius. Uuendusega kaasneb ka uus logo.

„Nime korrastamine on tingitud vajadusest seostada meie identiteet veelgi selgemalt enam kui 200 advokaati ühendava Borenius Grupiga, mille vanim liige -  Helsingi büroo, tähistab sel aastal juba oma sajandat tegutsemisaastat, andes sellega kogu büroode võrgustikule märgistuse, mis kõneleb selget keelt kvaliteedist, järjepidevusest, usaldusväärsusest ja stabiilsusest," kommenteeris nimevahetust büroo vanempartner Sten Luiga.„Meie kohapealsetele klientidele avab Borenius Grupi pikaajaline strateegia veelgi enam võimalusi pääseda Põhjamaade ja Baltimaade turgudele ning saada kvaliteetset õigusabi kõikides grupi asukohamaades. Usume, et kliendid võtavad meid uue nime all hästi vastu ja omalt poolt oleme ikka valmis abistama kõikides õigusküsimustes," lisas büroo juhtivpartner Marti Hääl.Advokaadibüroo Borenius on Eesti üks suuremaid advokaadibüroosid, mis osutab õigusteenuseid kõigis majandusvaldkondades, muu hulgas panganduses, infotehnoloogias, kaubanduses, tööstuses, meedias, kinnisvara- ja ehitussektoris, energias ning põllumajanduses. Büroo klientideks on äriettevõtted, riigi- ja kohaliku omavalitsuse üksused ning erainvestorid. 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700