Autor: Lemmi Kann • 21. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tark Grunte Sutkiene sai uue partneri

Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene partneriteringiga liitus 16. veebruaril vandeadvokaat Rolan Jankelevitš ning büroo Eesti kontorites on nüüdsest kokku kaheksa partnerit.

Rolan Jankelevitš töötab Tark Grunte Sutkienes alates 2007. aastast vandeadvokaadina. Ta on omandanud magistrikraadi rahvusvahelise maksuõiguse alal Leideni Ülikoolis, Hollandis ning on Eesti Advokatuuri liige alates 2002 aastast.

Rolan Jankelevitš on tunnustatud spetsialist maksu- ja võlaõiguses ning mitmetes muudes õigusharudes ja juhtinud büroo maksuõiguse valdkonda alates 2007. aastast.

"Tänu Rolani tublile tööle maksuõiguse töögrupi juhtimisel on Tark Grunte Sutkiene maksunõustamist väga kõrgelt hinnanud mitmed rahvusvahelised väljaanded, sealhulgas mainekas maksuajakiri International Tax Review," ütles juhtivpartner Aare Tark.

Rahvusvahelist õigusturgu analüüsiv väljaanne Chambers Europe 2010 kirjutas, et kliendid soovitavad Rolan Jankelevitšit kui advokaati, kes „reageerib kiiresti ning kelle nõuanded on selged ja väga asjakohased."

„Kasvavad töömahud õigusteenuste turu tingimustes nõudsid büroo juhtivmeeskonna laiendamist. Tänu oma kogemustele ja pühendumusele on Rolan suurepärane täiendus büroo partnerite ridadesse“ kommenteeris Tark suurenenud partnerite ringi .Rolan Jankelevitš on Eesti Advokatuuri, Eesti Noorte Advokaatide Ühingu ja International Fiscal Association (IFA) liige.

Taust

Tark Grunte Sutkiene (endine Tark & Co) on asutatud 1991. aastal ning sel aastal täitub 20. tegevusaasta Eestis.

Tark Grunte Sutkiene, mille meeskonda kuulub üle 80 advokaadi ja juristi Tallinnas, Tartus, Riias ja Vilniuses, on üks suuremaid ja kogenenumaid advokaadibüroosid Balti riikides.Tark Grunte Sutkiene teeb strateegilist koostööd Valgevene suurima advokaadibürooga Vlasova Mikhel & Partners.

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700