Autor: Lemmi Kann • 1. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAP lubab tarkvara juurutamise hinda langetada 40%

Majandustarkvara tootja SAP AG sai valmis Eesti ühe levinuma analüüsitarkvara BusinessObjects kuue ärivaldkonna parimate praktikate eelseadistused, mis vähendab juurutuse aja- ja rahakulu 40%.

Eesti SAP esindust juhtiva Tiit Partsi sõnul puudutab uuendus majandustarkvara ERP kasutavaid kliente, kellele analüüsitarkvara integreerimise koguhind muutub tänu lihtsamale juurutamisprotsessile senisega võrreldes keskmiselt viiendiku võrra odavamaks.

“Valdkonnapõhised eelseadistused võimaldavad viia juurutamise läbi kiiresti, juba kaheksa nädalaga,” ütles Parts.

Kümme eelseadistatud funktsionaalsust võimaldavad kiiremat ja odavamat juurutust avaliku- ja tervishoiusektori, jae- ja hulgikaubanduse, äriteenuste ning telekommunikatsiooni valdkondade ettevõtetele. SAP kinnitusel laieneb eelseadistustatud BusinessObjects tarkvara järgmise kuue kuu jooksul ka teistele ärivaldkondadele.

SAP arendas BusinessObjects eelseadistused välja koostöös klientidega, näiteks Johns Hopkinsi ja Singapuri Riiklik Ülikool, Suurbritannia transpordiministeerium, Coca-Cola, Colgate, Unilever, Procter & Gamble, Zions bank ja erinevad energeetikaettevõtted.

Ärianalüüsi tarkvara BusinessObjects kasutab Eestis praegu ligi 150 olulisemat ettevõtet.

Taust

Enam kui 120 riigis üle 100 000 kliendi teenindav SAP AG on maailma juhtiv majandustarkvara tootja, mis pakub ligi 30 erinevas tööstusharus tegutsevatele igas suuruses ettevõtetele IT-rakendusi ja teenuseid.

SAP AG korporatsioon teenis 2009. aastal 10,67 miljardit eurot müügitulu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700