Autor: Lemmi Kann • 6. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Glimstedt Straus & Partneritest sai Glimstedt

Advokaadibüroo Glimstedt Straus & Partnerid üks partneritest Ilmar Straus lahkus partnerite ridadest, advokaadibüroo uueks nimeks on Glimstedt.

Partneritena jätkavad vandeadvokaadid Priit Lätt, Marko Tiiman ja Indrek Leppik.

„Senisest neljast partnerist üks, Ilmar Straus, lahkus partnerite ringist büroo arengu erineva nägemuse tõttu, mis on ka ettevõtte nimemuutuse põhjuseks,” selgitas Glimstedt juhtivpartner, vandeadvokaat Priit Lätt.

Lätt ütles, et muutusi tuleb ikka ette. Vandeadvokaat usub, et jätkavates partnerites on siiras soov jõuliselt kasvada ja büroo teenuste portfelli laiendada ning seetõttu nähakse ka võimalust kaasata büroosse uusi partnereid, kes büroo kompetentsi ulatust laiendavad ja süvendavad.

„Koos Marko Tiimani ja Indrek Leppikuga eelistame intensiivset tegevusstrateegiat,” märkis Priit Lätt.

Glimstedti tugevustena tõi Lätt välja riigihanked, kohtuvaidlused, intellektuaalse omandi ja maksunõustamise. "Perspektiivis näeme väga häid võimalusi just äritehingute ja ettevõtlusvaldkonna õigusnõustamise kasvuks. Oleme büroosse kaasanud ja kaasamas väga hea oskusteabega äriõiguse spetsialiste,” ütles Lätt.

Klientide ja koostööpartnerite jaoks büroo nimemuutus olulisi muudatusi kaasa ei too.

Tasub teada

Glimstedt pakub oma partnerite kaudu täisteenust Rootsis, Balti riikides ja Valgevenes.) asutajaliige ning Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni (www.estvca.ee) toetajaliige.

Bürool on mitmeid kontoreid Rootsis, samuti Tallinnas, Riias, Vilniuses ja Minskis. Glimstedti rahvusvahelises büroos töötab kokku üle 200 juristi-advokaadi. Glimstedt on Balti Hea Ühingujuhtimise Instituudi (www.corporategovernance.ee

Glimstedt on advokaadibüroode keti TerraLex esindaja Eestis. Büroos töötab 16 inimest.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700