Autor: Lemmi Kann • 26. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõtlusorganisatsioonid: ettevõtjad, liituge Ausa hinnastamise kokkuleppega!

Sooviga julgustada ettevõtjaid kokkuleppega liituma, allkirjastavad mitmed ettevõtlusorganisatsioonid ja Tarbijakaitseamet laupäeval, 28. augustil toimuva Eesti Kaubandus-Tööstuskoja traditsioonilise ärihooaja avamise raames vastavasisulise üleskutse.

Selle toiminguga kutsuvad nad ettevõtjaid ja teisi kaupu või teenuseid müügiks pakkuvaid isikuid Ausa hinnastamise kokkuleppega liituma, seda järgima ning liitumist kinnitavat märki aktiivselt kasutama. Ühtlasi võtavad allakirjutanud endale kohustuse teavitada oma liikmeid või avalikkust Ausa hinnastamise kokkuleppest ning sellega liitumise võimalustest.

Ürituse raames võimaldatakse kõigil soovijatel kohapeal ka leppega liituda.

Kaubandus-Tööstuskoja teatel on paljud ettevõtjad juba liitumissoovist teada andnud ja esitanud ahk.eesti.ee veebilehel liitumisavalduse. Tänase seisuga liitumissoovist teatanud ja avalduse esitanud ettevõtjate nimekiri avaldatakse laupäeval ning koos sellega kaasneb liitunutele ka võimalus kasutada märgist „Euro hinda ei tõsta“. Edaspidi uuendatakse liitunute nimekirja jooksvalt.

Kaubanduskoja ärihooaja 2010/2011 avamine ja üleskutse allkirjastamine toimub 28. augustil kell 12.00 Tallinnas, Toom-Kooli 17.

Lähema info leiab SIIT.  

Üleskutsega ühinevad:

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda,Eesti Tööandjate Keskliit,Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsioon,Eesti Kaupmeeste Liit,Eesti Toiduainetööstuse Liit,Eesti Pangaliit,Eesti Kindlustusseltside Liit,Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liit,Eesti Turismifirmade Liit, Eesti Hotellide ja Restoranide LiitTarbijakaitseamet.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700