9. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna 6 aastat tagasi asus Raul Vahtra juhtima rahapesu andmebürood

Äripäev avaldab tänavu igapäevast ärikalendri sarja, kust saab lugeda, mis on juhtunud Eesti majanduses sellel konkreetsel päeval viimase kahekümne aasta jooksul.

15 aastat tagasi

9.08.1995. Tallinna linnakohus kuulutas välja skandaalse kuulsusega Soome ärimehe Carl Danhammeri firma ASi Laevapuusepad pankroti.

8 aastat tagasi

9.08.2002. Tallinna linn otsustas asutada äriühingu ASi Paljassaare Sadam.

6 aastat tagasi

9.08.2004. Haiglatele teenuseid pakkuvas Tallinna Diagnostikakeskuses omandas suurosaluse OÜ Diagnostic Family, mille taga oli 34aastane Janek Ottis, kes seni oli tegutsenud peamiselt vee- ja kanalisatsiooniäris (26.08.04 otsustas Tallinna linnavalitsus kasutada eelisostuõigust, et osta tagasi 66% Tallinna Diagnostikakeskuse aktsiatest; vastavalt Tallinna linnakohtu 6.12.04 otsusele pidi Diagnostic Family tagastama diagnostikakeskuse aktsiad linnale).

9.08.2004. Raul Vahtra asus ülemkomissarina juhtima keskkriminaalpolitsei rahapesu andmebürood, enne seda töötas Vahtra keskkriminaalpolitseis jälitustehnika ja õigusalaste küsimustega; rahapesu andmebüroo endine ülemkomissar Arnold Tenusaar jätkas tööd samas järelevalvetalituse juhatajana).

3 aastat tagasi

9.08.2007. Suhtekorraldusfirma ASi Corpore senine ainuomanik Meelis Kubits müüs viiendiku firma aktsiatest ettevõtte konsultantidele Allar Tanklerile ja Dainis Hirvele.

Allikad: Äripäev, aastaraamat Kes? Mis? Kus? jm.

 

 

 

Autor: Lemmi Kann, Väinu Rozental

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700