Autor: Lemmi Kann • 6. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EuroEast blogi Donoway avab Ida-Euroopa ärimaailma reegleid

Raamatupidaja.ee blogijate read täienevad taas - EuroEast blogi Donoway hakkab jagama teadmisi salapärase, palju väljakutseid ja arenguvõimalusi pakkuva Ida-Euroopa ärimaailma kohta.

„Kuigi Ukraina, Venemaa ja Valgevene asuvad geograafiliselt Eestile suhteliselt lähedal, on ärikäitumise, mängureeglite ja mentaliteedi vahe tohutult suur. Omades asjakohast informatsiooni antud riikide traditsioonide ja ärikultuuri kohta võib säästa palju aega ja energiat ning jõuda vajaliku tulemuseni vältides suuri bürokraatiaummikuid,“ ütles Donoway Assurance ja Donoway Advisory asutanud vandeaudiitor Vadim Donchevski.

Donoway Assurance osutab audititeenuseid mitmele rahvusvahelistele kontsernidele, kellel on tütarettevõtted või muud investeeringud Ukrainas, Venemaal, Valgevenes ja isegi Kasahstanis.„Tihtipeale oleme kuulnud oma äripartneritelt, et asjakohast informatsiooni nende piirkondade kohta on eesti või inglise keeles praktiliselt võimatu leida. Donoway on asutatud tütarettevõtted Valgevenes ja Ukrainas ning meil on ka usaldusväärsed partnerid Venemaal ja Kasahstanis. Seetõttu on meil võimalik ennast  toimuvaga kursis hoida ning oma kogemusi ja teadmisi jagada,“ lisas vandeaudiitor Darja Roos, kes ühines partnerina Donoway Assurance’iga 2008. aasta keskel.

Donoway grupi esindajad Eestis ja Lätis on  võrgustiku Crowe Horwath International liikmed.

Crowe Horwath International on rahvusvaheline auditi-,maksu- ja nõustamisteenuseid pakkuvate ettevõtette võrgustik, kes kuulub maailma tasemel TOP 10-sse.

Võrgustik hõlmab üle 140 ettevõttet, ning on esindatud enam kui 100 maailma riigis.

Püsi raamatupidaja.ee lainel ja saad teada, mis toimub Ida-Euroopa äriilmas!

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700