Autor: Lemmi Kann • 2. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IMG haare Baltimaades laieneb

Raamatupidamisteenuseid osutava ettevõtte IMG Numeri OÜ aktiivne tegevus Läti turul jõudis 28. juulil uue teetähiseni, mil ettevõtte Läti tütarfirma IMG SIA juhatuse esimees Ardo Ojasalu allkirjastas liitumislepingu Läti ettevõttega GLC Baltic SIA. 

Ettevõtte uueks ärinimeks on allkirjastatud kokkuleppe kohaselt SIA Numeri. Ühinemine kasvatab nii Eesti kui Läti turgudel tegutsevatele ettevõtetele osutatavate finants- ja õigusalaste teenuste paindlikkust ning kättesaadavust.

„Globaliseeruvas majanduses muutub informatsioon ning teadmised turgude toimemehhanismide kohta järjest olulisemaks ning seetõttu pole meie laienemisambitsioonid kaugeltki veel ammendunud. Järgmisena võtame sihikule Leedu,“ lubas Ojasalu.

Ta märkis, et raamatupidamisteenuse areng on jõudnud tasemele, kus klientide nõudluse rahuldamiseks ja uute tehnoloogiliste rakenduste käivitamiseks on mõistlik teha laiemat koostööd.

„Suurem meeskond võimaldab paremat spetsialiseerumist, mis aitab oluliselt tõhustada finantsteenuste osutamist. Nii suudame senisest enam olla oma klientide vajaduste väärilised,“ ütles GLC Baltic SIA juhatuse esimees Edgars Pigoznis ühinemist kommenteerides.

Taust

IMG on asutatud 1996. aastal.

IMG on maksu- ja audiitorteenuseid osutavate büroode võrgustiku AGN International liige, mis võimaldab ettevõttel kliente teenindada 89 riigis asuvas ligi 500 büroos.IMG müügitulu 2009 oli 11 539 204  krooni.

SIA Numeri hakkab klientidele teenuseid osutama oma uues Riia büroos, aadressil Alberta iela 13.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700