Autor: Rivo Sarapik • 30. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tähtaja lävel aasta-aruanne esitatud pooltel

Täna hommikuks ehk päev enne tähtaega olid oma majandusaasta aruanded esitanud 50 000 äriühingut ehk ligi pool kohuslastest, mis on sama suur hulk kui eelmisel aastal samal ajal.

"Lisaks on hetkel süsteemis koostatud, kuid registrile veel esitamata 12 953 äriühingu aruannet", rääkis justiitsministeeriumi pressiesindaja Valdek Laur ERRi uudisteportaalile.

Nagu eelnevatelgi aastatel laekub Lauri sõnul enim aruandeid just juunikuu viimastel päevadel. Näiteks kahe viimase päevaga on oma aruanded esitanud ligi 12 000 äriühingut. Eelmisel aastal esitas oma aruande tähtajaks 58,9% äriühingutest.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700