25. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Poodides müügil kiima-ja koomasampoonid

Tarbijakaitse koostas nimistiku vussi keeratud kaubanimetustest. Kõik sildid on kogutud Eestimaa poodidest.

Kreekäpali tort (kreeka pähkli),

Pähklikoore jäätis  kondiitritoode  "Napoleoni kääbu" > parandus  "Napoleoni käbu".  Peaks olema    "Napoleoni kübar" (Keskturg) Seefiir Kapuutsinom (capuccinomaitsega sefiir) Laima hõbedase ümbrisega assortiikarp "LAIMA HäBE

Mood ja kondoom (Moet & Chandon)

Piibulehe lõhnaga rulldeodorantACE Genital (kaubaks oli Ace Delicate)Elustav sampoonTussikeel "Palmolive"Koomavastane sampoonKiimavastane sampoon

Importnaistenahast käekindad

Meestemasinal kootud kampsunKehakaal (Mustamäe Prismas müügil)Keraamiline kohikann,Allhinnatud naiste dressidBrelok jaanes (see oli jänesekujuline karvane võtmehoidja)

KakakoivadKuumsuitsu loheribi 

Suitsu sea kotidJämesool (müüdi soola) (Kalaletis:)

Kuivatatud särkVärske leskTuleaukKülmutatud kakaplgad

Seapraad Küpse tussukas (hiljem parandati "Seapraad KüpsetusSukas")

HapuhoorNeeru oad (kidney beans = aeduba)Suitsupask (suitsutatud seapõsk)Seapraad loomalihastNeljaviljapuuderPeedi-küüslaulu salatÕuna-kabatski püreeMüügil õunad "Triibu" (tegelik sort oli Treboux)Menüüs: oina munad - väga head, tervendavad naiste orgasmi (tegelikult oli mõeldud organismi)Portsjonkaka (kassatsekil pärast 1 portsjonilise kakaopaki ostmist)Ameerikast saabunud kiri aadressiga "Lääne-Nikumaa"Keemilise puhastuse tšekk: "Jope, sinine, ka putsi ääres karv."LITSID KOGU PERELE SAKSAMAALT (JALATSIpoe aknal)Juuksevärvi õpetus: "Proovi värvi ühe ruutmeetrisel peapiirkonnal"

Autor: Lemmi Kann, Katariina Krjutškova

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700