Autor: Lemmi Kann • 25. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ajakiri RP – nüüd ka veebis!

Ajakirja Raamatupidamise Praktik saavad ajakirja tellijad lugeda nüüd ka veebist!

Raamatupidamise Praktik sai endale nüüd ka veebikodu ning kui paberväljaannet parasjagu käepärast pole, leiab selle sisu veebist  aadressil http://rp.aripaev.ee/. Tänu RP veebiversioonile on lihtsalt leitavad kõik RP numbrid alates 2008. aastast.

Veebiajakirja RP saavad lugeja ajakirja tellijad ehk siis need, kes on tellinud ka paberajakirja.

RP koondab endasse seaduste sisuseletused, mis on raamatupidajale, personalitöötajale, finantsjuhile ning ka ettevõtte juhile tema igapäevases töös vajalikud, koondab kogu aktuaalse raamatupidamisinfo ühte kohta kokku, vahendab erialakogemusi ning avardab silmaringi. RP teeb koostööd Eesti juhtivate advokaadi-, raamatupidamis- ning audiitorbüroode ning oma ala spetsialistidega.

Mida on arvanud ajakirjast tellijad?

• Teil tore ajakiri, sest raamatupidamises muutub kogu aeg midagi ja selle kohta on hea lugeda, kui veel elulisi näiteid juurde toote.• Erinevatest kohtadest otsimine võtab väärtuslikku aega – mida rohkem ühest kohast infot saad, seda parem.• Väga hea, et selline praktiline töövahend on olemas.• Väga hea, asjalik ja vajalik ajakiri.• Olen mõnelgi korral saanud küsimusele vastuse, sirvides ajakirja mõnd artiklit. Kahepäevaselt koolituselt ei pruugi vastust alati saadagi. Alati on teretulnud audiitori nõuanded, kus ja millega eksitakse enim.• Olen ajakirja teemavalikuga rahul, olen igast numbrist saanud teada midagi uut ja kasulikku. Meeldib, et kajastatakse ilmumise ajal olulisi küsimusi (nt aasta lõpus räägitakse saldokinnitustest, aasta alguses aastaaruande koostamisest).• Suurepärane ajakiri – minu igakuine abimees. Kui praeguse masu tingimustes tühistasin kõik teised ajakirjade otsekorraldused tellimused, siis RP st ei loobunud. Ajakiri on sisukas ja väga hästi loetav.

Kui Sind ei ole veel ajakirja RP tellijateringis, saad nendega liituda SIIN.

Ajakirja Raamatupidamise Praktik ja raamatupidaja.ee toimetus soovivad kõigile lugejatele kaunist suve!Järgmine RP number ilmub septembris.

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700