11. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enterprise by HansaWorld

 Enterprise on integreeritud majandustarkvara keskmistele ja suurtele ettevõtetele.

 

Enterprise ühendab endas traditsioonilise ettevõtte ressursiplaneerimise (ERP) ja kliendihalduse (CRM) kõrval laialdasel hulgal erilahendusi lähtuvalt ettevõtte spetsiifikast ning vajadustest.

Enterprise majandustarkvara integreeritus tähendab, et kogu ettevõtte majandustegevusega seotud info (finants, kliendihaldus, ladu, tootmine, projektiarvestus, veebipood, hooldusteenindus, palgaarvestus jpm) talletatakse ühes andmebaasis. Süsteemi on võimalik haarata kuni 45 erinevat moodulit, mis on omavahel seotud ja seeläbi puudub vajadus andmeid dubleerida ning teostada keerukaid ja kulukaid liidestamisi.Ettevõtte ja vajaduste kasvades võimaldab Enterprise paindliku majandusinfosüsteemina täiendavalt juurde lisada kasutajaid, ettevõtteid, keeli ja muid erinevaid mooduleid.Enterprise’i programmeerimiskeel HAL võimaldab igal ajal kohandada tarkvaralahendust vastavalt kliendi erisoovidele ja luua täiesti uusi funktsioone. Vajalikud muudatused tehakse otse rakenduses, mitte ei üritata erinevaid rakendusi omavahel tööriistakomplekti abil liidestada. Taoline lähenemine tagab andmete täpsuse ja tõhustab tarkvara erinevate osade vahelist infovahetust.Kaasaegse lahendusena on Enterprise kasutatav täisfunktsionaalse aplikatsioonina lisaks ka erinevatel nutiseadmetel (tahvelarvutid ja telefonid).• HansaWorldi tarkvara on võimalik kasutada eelkõige klient-server aga soovi korral ka veebilahendusena. Kasutades mugavat klient-server pilveteenuse lahendust saate töötada mistahes asukohas ja ei pea muretsema serveri, varukoopiate ega ka versiooniuuenduste pärast. Lisaks asjaolule, et töökohad liiguvad aina rohkem kontorist väljapoole - liiguvad inimesed oma tegevustega üha enam nutiseadmetesse. HansaWorld'i täisfunktsionaalsed klientprogrammid võimaldavad oma äri mugavalt korraldada nii Android kui iOS Apple nutiseadmetel. • HansaWorld’i integreeritud lahendus võimaldab kõik ettevõttele olulised äriprotsessid teostada ühes süsteemis. Kuna süsteemi kõik osad on omavahel seotud (kuni 45 erinevat moodulit), kaob seeläbi vajadus kulukate ja keerukate täiendavate liidestamiste järele ning dubleerivaks andmete sisestamiseks. • HansaWorld’i majandustarkvara toimib kõikidel platvormidel ja operatsioonisüsteemidel (Windows, Linux, Apple OS, Unix). • Ettevõtte vajaduste kasvades on programmi võimalik operatiivselt laiendada täiendavate kasutajate, ettevõtete ja lisamoodulite näol.Enterprise põhipakett sisaldab:

• Raamatupidamine (Finants)• Ostuarved• Müügiarved• Kassaraamat• 1 ettevõte• Pakkumised• Ostutellimused• Müügitellimused• LaduKasutuslepingu raames on kättesaadavad:

• Programmi uued versioonid• Tugi e-maili ja telefoni teel• Soodushindadega teenusedEnterprise põhipaketile on võimalik juurde lisada väga suurt hulka täiendavaid võimalusi lisamoodulite näol.Populaarseimad lisamoodulid on:• Kliendihaldus (CRM)• Palgaarvestus• Põhivarad• Kulutused• Komplekteerimine• Kassamüük (POS)• Projektiarvestus• Ressurisplaneerimine• Hooldusteenindus• Lisakeeled (29 erinevat keelevalikut)• Veebipood• Hansa Application Language (HAL) kliendispetsiifilisteks lisaprogrammeerimisteks• jpm Programmi demoversiooni saab alla laadida koduleheküljelt www.excellent.ee

HansaWorldi tarkvara on 25 tegevusaasta jooksul kasutusele võetud ettevõtetes enam kui 110-s erinevas riigis.).

HansaWorld on suurima kasutajaskonnaga majandustarkvara Eestis, olles kasutusele võetud enam kui 20 000 Eesti ettevõtte poolt.Excellent Business Solutions Eesti AS on Rootsis välja töötatud HansaWorld majandustarkvara ainuesindaja Eestis, pakkudes HansaWorld majandustarkvara lahendusi juba aastast 2002.Excellenti konsultandid on saanud spetsiaalse väljaõppe ning on seeläbi kompetentsed konsulteerima erinevate HansaWorld majandustarkvaradega seotud küsimuste ja/või probleemide osas. Tugilepingu raames pakume igapäevast kaugtuge tööpäeviti nii telefonitsi kui ka e-posti teel ([email protected]

Lisaks on klientidel võimalus kutsuda meie konsultant oma kontorisse, kohtuda konsultandiga Excellenti kontoris või kasutada konsultatsiooni teenust üle interneti on-line's.

Kontakt:; www.excellent.ee

Excellent Business Solutions Eesti AS           Lõõtsa 2A, Ülemiste City, Tallinn. Tel: 669 11 11 [email protected]

Autor: Anna Pomm, raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700