Autor: Lemmi Kann • 25. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltikumi aasta maksunõustaja tiitel läks SORAINENile

Mainekas väljaanne International Tax Review omistas advokaadibüroole SORAINEN Baltikumi Aasta Maksunõustaja tiitli. 

Taoline auhind anti Baltikumi arvestuses välja esmakordselt. Baltimaad olid käesoleval aastal tiitlijagamisse kaasatud esmakordselt. Baltikumi Aasta Maksunõustaja tiitlile kandideerisid lisaks SORAINENile Deloitte, Ernst & Young ning PricewaterhouseCoopers.

SORAINEN pälvis aasta maksunõustaja tiitli rahvusvaheliste ja piiriüleste maksunõustamiste eest regioonis, samuti hinnati uuenduslikku lähenemist valdkonnas. poolt välja antavad Euroopa maksunõustamise auhinnad väga mainekad. „Need on maksude valdkonna kõrgeimad võimalikud rahvusvahelised auhinnad. Meil oli siiralt hea meel juba siis, kui meid nominentide sekka valiti,“ ütles Loor. 

SORAINENi maksu- ja tolliõiguse töörühma juhi Kaido Loori sõnul on International Tax Review

Auhindade määramisel arvestati 2009. aasta veebruarist käesoleva aasta veebruarini nõustatud maksuasjade mahtu, nende keerukust, lahenduste innovaatilisust ja ettevõtte maksutöörühma üldist võimekust. Ettevõtteid hindasid International Tax Review spetsialistid koostöös maksunõustajate, advokaatide, maksuspetsialistide ja ettevõtete juristidega. SORAINENi maksu- ja tolliõiguse töörühma hindamisel lähtuti hiljutistest maksuasjadest, mis hõlmasid AON, Barclays Bank, Royal Boskalis Westminster NV ja Airo Catering Services nõustamist.

Auhindu maksude ja siirdehindade nõustamise eest anti välja 25 riigi lõikes.

PricewaterhouseCoopers pälvis tiitli Euroopa Parim Siirdehindade Nõustaja.

PricewaterhouseCoopers ja Deloitte võtsid riigiti kumbki seitse ning Ernst & Young neli võitu siirdehindade kategoorias.

Euromoney Legal Media gruppi kuuluv International Tax Review on tuntuim maksustrateegia teemadele pühendunud rahvusvaheline väljaanne, mis andis sel aastal Euroopa maksunõustamise auhindu välja juba viiendat korda.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700