Autor: Lemmi Kann • 8. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Advokaadibüroo Sorainen laiendas partnerite ringi

Advokaadibüroo Sorainen laiendas partnerite ringi Läti, Leedu ja Valgevene kontorites.

Lätis ja Leedus edutati partneriteks büroos pikaajaliselt töötanud advokaadid Rudolfs Engelis ja Algirdas Pekšys. Valgevenes sai partneriks pikaajalise staažiga tunnustatud advokaat Alexey Anischenko.

„Kõik kolm on oma riigis ja valdkonnas kõrgelt tunnustatud professionaalid,“ märkis Soraineni vanempartner Aku Sorainen.

Kokku on advokaadibüroos Sorainen nüüd 21 partnerit, neist seitse Eestis, viis Lätis, viis Leedus ja neli Valgevenes.

Lätis sai partneriks Rudolfs Engelis, kes töötab Sorainenis alates 2004. aastast ja juhib täna kohalikku pangandus- ja finantsõiguse töörühma. Tema lahendada on olnud mõned Läti viimaste aastate suurimatest finantseerimistehingutest, sealhulgas riigi poolt Parex banka ülevõtmise finantsõigust puudutavad aspektid. Selle aasta alguses määrati ta juhtima ka Läti kontori konkurentsiõiguse ja tururegulatsiooni ning kindlustusõiguse töörühmasid.

Leedus partneriks edutatud Algirdas Pekšys liitus Soraineniga 2005. aastal ja juhib täna korporatiivnõustamise töörühma Leedus ja ka regionaalselt. Pekšysel on pikaajaline kogemus OMX Vilniuse börsi õigusnõunikuna. Ta on spetsialiseerunud korporatiivõigusele, tööõigusele ja kapitaliturgudele ning on nendes valdkondades üheks juhtivaks spetsialistiks Leedus.

Alexey Anischenko liitus partnerina Valgevene kontoriga aasta alguses ning asus juhtima ja edasi arendama Soraineni Valgevene kontori kohtuvaidluste ja ärilepingute valdkondi. Rahvusvahelised õigusväljaanded on tunnustanud Anischenkot kui üht juhtivat Valgevene õigusnõustajat. Anischenko on ühtlasi SRÜ majanduskohtu õigusnõustaja ja Maailma Kaubandusorganisatsiooni Valgevene ekspert.

The Financial Times & Mergermarket (2008), The International Financial Law Review (2009) ja PLC Which lawyer? (2009) omistasid Sorainenile Baltikumi aasta advokaadibüroo tiitli. Samuti nimetati Soraineni Eesti kontor 2009. aastal kõige pere- ja töötajasõbralikumaks ettevõtteks Eestis.

 

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700