Autor: Lemmi Kann • 18. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autopaevik.ee vabastab erisoodustusmaksust

Tarkvaralooja Iteral Group OÜ tuli välja uue veebipõhise autopäeviku täitmise teenusega www.autopaevik.ee, mis teeb sõidupäeviku pidamise senisest lihtsamaks.

"Paljud etteevõtted võivad nüüd loobuda autode erisoodustusmaksu maksmisest. Nii nagu autojuhtidelgi, on ka raamatupidajatel põhjust rõõmustada mugavuse üle, kuna elektroonilist autopäevikut kasutavad töötajad esitavad oma sõiduraportid korrektselt vormistatuna," ütles Iteral Group OÜ tarkvara insener Aivo Paas.

Autopäevik.ee teenus on Paasi sõnul Eestis esimene tasuta teenus omataoliste seas ning kättesaadav kõigile internetikasutajatele ilma lisatarkvara allalaadimiseta.

Elektrooniline autopäevik võimaldab salvestada regulaarselt läbitavaid punkte ja marsruute ning nende teepikkust, et sõitjal oleks lihtne neid uuesti kasutada. Lisaks on päevikusse integreeritud Google Maps kaarditeenus, millega on mugav leida külastatud aadresse ja arvutada või kontrollida läbitud sõitude pikkust.

Varasematest autopäeviku täitmise tarkvaradest nagu Minitax ja Navirec eristub Autopaevik.ee oma uuendusliku e-lahendusega, mis ei kohusta päeviku täitjat kasutama privaatsust piiravat GPS-seadet, selgitas Paas.

"Päeviku täitmine on lihtsamgi kui paberpäeviku täitmine, uue sõidu saab lisada vaid mõne klikiga," rääkis Paas.

Autopäevik.ee käivitati 16. jaanuaril, täna hommikuks oli uut teenust kasutanuid juba mitusada.

Iteral Group OÜ on Eesti kapitaliga loodud ja rahvusvaheliselt tegutsev tarkvaraettevõte. Hetkel tuntuimad Iteral Groupi poolt loodud tarkvarad on Skype platformi kasutav koosolekutarkvara WhiteBoardMeeting  ning internetimäng MafiaParadise.

Raamatupidaja.ee toetajad:
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700