Autor: Lemmi Kann • 20. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vali 5!

Kuna erinevad puu- ja juurviljad sisaldavad erinevaid kasulikke aineid, on tähtis süüa võimalikult mitmekesiselt ja erinevat värvi vilju. Igas viljas on erinev kombinatsioon kiudainetest, vitamiinidest, mineraalainetest ja teistest toitainetest. Neid kombineerides on ka kasu maksimaalset. Milliseid puu- ja köögivilju ning kuidas siis kombineerima peaks?

Tervise Arengu Instituut (TAI) alustas igasügisest toitumiskampaaniat, mis seekord kutsub inimesi sööma piisavas koguses puu- ja köögivilju.

Loe edasi sekretar.ee-st.

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700