Autor: Raamatupidaja.ee • 15. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas Sinu firma maksab täna õiglast autokindlustuse hinda? Aga Sina ise?

AS Smart Kindlustusmaakler (Smart) on loonud väärtusliku ja turvalise tööriista web-is, millega saad ise või aitad oma firmal kokku hoida tuhandeid kroone. Smarti kindlustuskalkulaator kuvab Sulle 15 sek möödudes andmete sisestamisest kuni 8 kindlustusseltsi kasko- ja liikluskindlustuse hindade võrdluse konkreetsele sõidukile. Kaskokindlustuse hinnaerinevused on mõnede autode puhul isegi kuni kolmekordsed, tark on mitte üle maksta. VAATA SIIT JÄRELE! www.smartkindlustus.ee

Lisaks rahalisele võidule, mille saab Sinu ettevõte, premeerime isiklikult Sind iga sõlmitud kaskolepingu eest 300-kroonise Selveri kinkekaardiga. Kõigile kasko-klientidele pakume tasuta kaasa Smart kahjuabi teenuse.

Kui Sinu firma autopargis on rohkem autosid (üle 5 auto), siis võta meiega ühendust, sellisel juhul aitame korraldada kindlustusseltside vahel väikese konkursi ning hinnavõit võib olla suurem, kui autosid ühekaupa kindlustades.

Mida teha siis, kui autol on kehtiv kindlustuspoliis, kuid samas kindlustushindade vahe on märkimisväärne? Kui see on nii, siis soovitame kaaluda kindlustuspartneri vahetamist ja võtta meiega ühendust. Kehtiva kaskolepingu saab enamasti katkestada ning sõlmida uue ja soodsama nii, et kindlustus ei katke.  

Smart on oma klientidele abimees ka liikluskahju korral.  Õnnetuse korral on tarvis vaid helistada Smart kahjuabi telefonile ja Sinu murega tegeleme edasi meie. Vajadusel tuleb sündmuspaika kohale meie ekspert, kes ajab korda kõik kindlustustoimingud.  

Soovitame Sulle salvestada Smarti koduleht www.smartkindlustus.ee oma webi-programmis nn. lemmikute (Favorites, Bookmarks) alla, et sealt meid vajalikul hetkel leida.

Käesolev pakkumine raamatupidaja.ee kasutajatele kehtib kuni 31. maini 2009.a.

AS Smart Kindlustusmaakler

Lõõtsa 2B Tallinn 11415

Tel 61 81 610

Mob 56 674 945

[email protected]

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700