Autor: Raamatupidaja.ee • 6. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

?????????? ? ?????? ?????????? ????? ??? ??????????

???????? ???????????????!

?????????? ??? 16

?????? ?? ?????????? ????????, ?? ??????? ???????????? ??????????? ? ????? ?????????? ?????????? ?????? ? ?????, ??????? ???????? ????????????? ????????????? ? 105 «?????????? ? ?????? ?????????? ????? ??? ???????? ??????????????? ???????, ?????????? ? ????????????????-?????????? ???» ?? 26

???? 2008

???? ??????????? ????????? ?????????? ? ?? ?????????????.

????????? ??????? ???????????? ??????????? ? ????? «??? ????????????? ? ???????? ???????????»

16 ?????? 2009 ? 11 ?? 13

??? ?????????????, ???????,

???????????? ?????????? ? ???????? ????????? ??????, ?????? ?? ?????? ? ?????, ? ????????????? ?????????????, ??????? ?? ?????? ???????? ?????? ?????? ??????

Jaak

Viller

ja

Maie

Soll

, ???????? ????? ???????????? ??????????? ? ?????

???????????? ?????????? ? ?????? ????? ? ??????????????? ???????????? ?? ?????????? ??????????

Ilmar Tomusk

, ???????? ?????????

???????? ???????? ?? ?????????? ?????

Andres

Ää

remaa

, ??????????????? ??????????????? ? ???????????????? ?????

??????? ? ??????? ??????????. ???????????: http://uuring.ettk.ee/index.php?id=1912

????????????? ???????????? ?????? ?????????? ? ????????????????? ?? ???????? ????. ? ?????? ?????? ???????????? ?????????????? ????????? ?????????? ????????? ??????????? ??????, ??? ????????????? ??????? ?????????? ???????? ????????????? ? ???, ????? ???????? ??????????? ?????????? ???????????? ????????????. ????? ??? ??????? ???????????? ?????? ?? ????, ????? ??????????????? ???????? ?????? ??????????? ???????????, ? ??? ????? ?? ?? ???? ????????????.

Imbi

Ernits

-

Kaljuste

???????????? ?? ????????????? ? ??????????????? ????????

??????????? ???? ?????????????

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700