Autor: Raamatupidaja.ee • 7. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tresoor Majandustarkvara

Ühe tarkvaraga alustavast ettevõttest konsternini!

Programmi lühitutvustus

Ühe tarkvaraga alustavast ettevõttest konsternini! Tresoor Majandustarkvara on edukalt turul juba üle 12 aasta.  Tresoor sisaldab personali-, palga- ja finantsarvestust ning ärianalüüsi. On olemas lahendused juhtimise- ning kontserniarvestuseks.

 
Tresoor START on lihtne pakett ja koosneb järgmistest moodulitest: Pearaamat, Valuutaarvestus, Kassa-Pank, Pangaliides, Müügireskontro, Ostureskontro, Aruandvad isikud, unikaalsed MFDD (multifunktsionaalne drill-down) aruanded, 1 kasutaja litsents ja 1 andmebaasitarkvara SQLBase RTC litsents, võimalus laiendada kuni 3 samaaegse kasutajani, laiendatud versiooni korral aga kuni 6 samaaegse kasutajani, TASUTA 4-tunnine väljaõppe pakett 1 (ühele) kasutajale.  
Tresoor FINANCE saab komplekteerida järgmistest moodulitest: Süsteemihaldur (sh. 1 kasutaja litsents ja 1 AB tarkvara SQLBase RTC litsents), Pearaamat, Valuutaarvestus, Kassa-Pank, Pangaliides, Aruandvad isikud, Müügi- ja Ostureskontro, Palgaarvestus, Laoarvestus, Põhivara, Eelarveliste asutuste programm, täielik vastutusüksuste ja konto tunnuste süsteem jm. võimalused.  Vajadusel saab tellida juurde lisasid ja programmeerimistöid. 
Tresoor CORPORATE kooseisust saab valida järgmisi mooduleid: Süsteemihaldur (sh. 1 kasutaja litsents koos AB tarkvara SQLBase RTC litsentsiga, Valuutaarvestus, Kassa-Pank), Pearaamat (sh. Aruandvad isikud), Müügireskontro, Ostureskontro, Palk, Ladu, Põhivara ja Eelarveliste asutuste programm. Programm sisaldab täielikku vastutusüksuste ja konto tunnuste süsteemi, terve rea täiendavaid kasutaja poolt vabalt kirjeldatavaid tunnuseid jm. lisavõimalusi.TRESOOR Corporate´s saab lisavõimalusena erinevate ettevõttete andmeid salvestada ühte andmebaasi, mis võimaldab saada konsolideeritud aruandeid. 
Tresoor PALGAARVESTUS on paindlik ja võimalusterohke palgaarvestusprogramm, integreeritav Tresoor  sarja toodetega, samas võimalik ka integreerida olemasolevate teiste süsteemide juurde. Mõned märksõnad Tresoor Palgaarvestuse kohta.
Tresoor Personaliarvestus HRM+ on personaliarvestusprogramm, mis on mõeldud suurtele ja väikestele firmadele, samas sobib ka kontsernidele, sest on olemas spetsiaalsed lahendused tööks just mitme firmaga. Mõned märksõnad Tresoor Personaliarvestus HRM+ kohta.

TRESOOR Corporate´s saab lisavõimalusena erinevate ettevõttete andmeid salvestada ühte andmebaasi, mis võimaldab saada konsolideeritud aruandeid.

Võimalik on genereerida palgalehti kogu ettevõtte töötajate grupile programmis oleva püsiinfo, töölehtede (tükitöö ja tööaja arvestus) ning Tresoor Personaliarvestuses HRM+  oleva info alusel. Tresoor Palgaarvestus võimaldab arvestada töötasu nii tööoperatsiooni tunnihinde, kui ka püsipalga alusel tekkepõhiselt, maksuarvestus on kassapõhine (väljamaksete alusel) ning seotud TSD Lisa1(Lisa2)-ga, ja (TSD koos lisadega) deklaratsiooni saab saata maksuametisse elektroonselt.Puudub aktiivse palga kuu mõiste - seega saab palka arvestada korraga erinevatesse perioodidesse- samas palga kulu on ikkagi tekkepõhine (erinevates perioodides).Integreerituna Tresoor sarja toodetega puudub vajadus eksportida/importida kandeid pearaamatusse- programm genereerib kanded automaatselt.Tresoor Palgaarvestus töötab ühtsel SQL-andmebaasil personaliarvestusprogrammiga - see aga tähendab, et andmed on sünkroonselt kättesaadavad mõlemas korraga. 

Personalitöötaja töiste tegevuste keskne kasutajaliides. Skaleeritavus väikesest ettevõttest mitme firmaga kontsernini. Dünaamiline õiguste süsteem.Lisaks põhipaketile (Isikuandmed ja isikukaart; Struktuuri ja ametikohtadega seotud andmete haldus sh. Organisatsiooni struktuuri kehtivusajad ning ajalugu; Töö ja seoslepingute haldus - Palgad, lisatasud, lepingutasud, ametikoha jms seotud tasud- sh. Muudatuste jälgimine ning ajalugu; Puhkusearvestus; Isiku- ja kasutajakesksed meeldetuletused-delegeerimised; Päringud, Aruanded) on veel vajadusel lisavõimalusd (Koolitus, Iseteenindus-moodul, Värbamine ja Arendusvestlused).Piiramatu firmade arv personaliarvestuses.Tresoori Personaliarvestuses võimalik töölepinguid genereerida otse isikukaardile sisestatud andmetest. 

 Rohkem infot Tresoori kohta meie kodulehelt....

Kellele programm on mõeldud

Tresoor Majandustarkvara sobib nii alustavale ettevõttele (sh ka FIE-dele), keskmise suurusega ettevõtetele kui ka suurettevõtetele ning kontsernidele. Tresoori saab kasutada ka eelarveliste asutuste raamatupidamises. Tresooris on olemas nii riigiasutuste kontoplaan, bilanss, tulemiaruanne, eelarve, saldoandmik, rahavoogude aruanne jt. Vajadusel saab neid hõlpsalt muuta/täiendada, kui ka kõik muud võimalused eelarveliste asutuste raamatupidamise korraldamiseks.

Kas on seatud piirangud sisestavate andmete hulgale

Ei ole.

Kas on võimalik laadida alla demoversiooni

Tresoori DEMO saab laadida alla  meie kodulehelt.

Kas on olemas järelmaksu ja rendivõimalus

Jah, on olemas nii järelmaksu kui rendivõimalus.

Kas programmi hinnale lisanduvad muud kulud

Soovi korral võib lisatasu eest soetada programmi arendus- ja teenuspaketi (ei ole kohustuslik) ning saada väljaõpet. Vajadusel juurutame tarkvara Teie ettevõttes koos Teiega.

Programmi hind

Hinnad alates 6350.- kr+km

Info ja kontakt:Rita Kaarlõp

MüügiesindajaTel:

 +372 611 6140 

[email protected]

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700