Autor: Raamatupidaja.ee • 28. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Ranno Tingas

Ranno Tingas on sündinud 1976. aastal. Ta on lõpetanud 1999. aastal bakalaureuseõppe Tartu Ülikooli õigusteaduskonnas ning 2007. aastal õiguse magistriõppe Rahvusvahelises Audentese Ülikoolis.

Ranno alustas omakarjääri 1995. aastal Eesti Veeteede Ametis juristi abina ning seejärel töötas1996. – 1997. aastal Tiina Tombergi büroos notari abina. 1997. aastal jätkas tatööd IMG Konsultant AS-is maksujuristina ning 2001. aastal sai sama ettevõttejuhatuse liikmeks. Alates 2006. aastast on Ranno Ernst & Young Baltic AS-ijuhtiv maksukonsultant.

Ranno kuulub alates 2001.aastast International Fiscal Association ning alates 2006. aastast EestiMaksumaksjate Liidu nõukotta.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700