Raamatupidaja.ee  • 28 november 2007
Jaga lugu:

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Priit Potisepp

Priit Potisepp on sündinud 1968.a. Ta on lõpetanud 1992.a. Kieli Rakenduskõrgkooli majandusteaduskonna investeerimis- ja finantsanalüüsi erialal ning aasta hiljem Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna ökonoomika ja juhtimise eriala.

1993.a. asus Priit analüütikuna tööle AS“T.L. Investeeringusse”, 1995. – 1999.a. jätkas AS Eesti Kindlustuseselukindlustuse direktori ja juhatuse liikmena. 1999. aastal sai temastHansapanga Kindlustuse juht, 2002.a. Hansapanga kontori- ja müügivõrgu juhtning alates 2004.a. töötab ta Statistikaameti peadirektorina.

Priit on läbinud mitmeid täiendkoolitusi, millest viimaste hulka kuuluvadJuhtide koostöötreening (SelfII), Meeskonna koostöötreening (MAD), erinevadEL-i statistikasüsteemi seminarid ning SAS Enterprise Guide.

Priit on abielus ning tema peres kasvavad 15-aastane tütar ja 13-aastanepoeg.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee