Autor: Raamatupidaja.ee • 28. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Priit Potisepp

Priit Potisepp on sündinud 1968.a. Ta on lõpetanud 1992.a. Kieli Rakenduskõrgkooli majandusteaduskonna investeerimis- ja finantsanalüüsi erialal ning aasta hiljem Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna ökonoomika ja juhtimise eriala.

1993.a. asus Priit analüütikuna tööle AS“T.L. Investeeringusse”, 1995. – 1999.a. jätkas AS Eesti Kindlustuseselukindlustuse direktori ja juhatuse liikmena. 1999. aastal sai temastHansapanga Kindlustuse juht, 2002.a. Hansapanga kontori- ja müügivõrgu juhtning alates 2004.a. töötab ta Statistikaameti peadirektorina.

Priit on läbinud mitmeid täiendkoolitusi, millest viimaste hulka kuuluvadJuhtide koostöötreening (SelfII), Meeskonna koostöötreening (MAD), erinevadEL-i statistikasüsteemi seminarid ning SAS Enterprise Guide.

Priit on abielus ning tema peres kasvavad 15-aastane tütar ja 13-aastanepoeg.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700