Raamatupidaja.ee  • 28. november 2007
Jaga lugu:

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Mihkel Tasa

Mihkel Tasa on sündinud 1974. aastal. Ta on õppinud nii Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas, Hamburgi Ülikooli Studienkolleg\'i majanduskursusel kui ka Hamburgi Ülikooli õigusteaduskond.

1993. – 2006. aastal töötas ta Eesti Vabariigi aukonsuli referendinaHamburgis. 1996. aastal alustas ta iseseisva nõustamistegevusega Eesti-Saksamajandus- ja õigussuhete valdkonnas,samal aastal algas ka koostöö advokaadibüroo Concordiaga, mille esindajaks tasai Saksamaal. 1996. – 2002. aastal töötas ta kaasa EV justiitsministeeriumijuures tsiviilkohtumenetluse seadustiku eelnõud ettevalmistanud töögrupis.1997. aastal teostas ta Eesti Vabariigi Põhiseaduse 3. peatüki õiguslikanalüüsi EV justiitsministeeriumi juurde loodud ekspertkomisjonile. Seejäreltöötas ta 1998. – 1999. aastal RaadioVaba Euroopa vabakutseline korrespondendina Saksamaal. Järgnevalt täitis takuni 2000. aastani EV justiitsministeeriumi juures avalik-õiguslike rahalistenõuete täitemenetluse seaduse eelnõu töögrupi liikme ülesandeid. Alates 2005.aastast töötab ta

24 Möbel GmbH

Mihkel kuulub Saksa-Eesti Juristide Ühingu(Deutsch-Estnische Juristenvereinigung e.V.) asutajaliikmete hulka.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee