Autor: Raamatupidaja.ee • 28. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Mihkel Tasa

Mihkel Tasa on sündinud 1974. aastal. Ta on õppinud nii Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas, Hamburgi Ülikooli Studienkolleg\'i majanduskursusel kui ka Hamburgi Ülikooli õigusteaduskond.

1993. – 2006. aastal töötas ta Eesti Vabariigi aukonsuli referendinaHamburgis. 1996. aastal alustas ta iseseisva nõustamistegevusega Eesti-Saksamajandus- ja õigussuhete valdkonnas,samal aastal algas ka koostöö advokaadibüroo Concordiaga, mille esindajaks tasai Saksamaal. 1996. – 2002. aastal töötas ta kaasa EV justiitsministeeriumijuures tsiviilkohtumenetluse seadustiku eelnõud ettevalmistanud töögrupis.1997. aastal teostas ta Eesti Vabariigi Põhiseaduse 3. peatüki õiguslikanalüüsi EV justiitsministeeriumi juurde loodud ekspertkomisjonile. Seejäreltöötas ta 1998. – 1999. aastal RaadioVaba Euroopa vabakutseline korrespondendina Saksamaal. Järgnevalt täitis takuni 2000. aastani EV justiitsministeeriumi juures avalik-õiguslike rahalistenõuete täitemenetluse seaduse eelnõu töögrupi liikme ülesandeid. Alates 2005.aastast töötab ta

24 Möbel GmbH

Mihkel kuulub Saksa-Eesti Juristide Ühingu(Deutsch-Estnische Juristenvereinigung e.V.) asutajaliikmete hulka.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700