Autor: Raamatupidaja.ee • 28. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Helmut Pikmets

Helmut Pikmets on sündinud 1970. aastal. 1994. aastal lõpetas ta Tartu Ülikooli õigusteaduskonna. Ta on täiendanud end 1992. aastal Stockholmi Kõrgemas Majanduskoolis ning osalenud mitmetel maksualastel koolitustel.

Alates 1994. aastast on ta Advokaadibüroo Paul Varulvandeadvokaat ning partner. Lisaks oma igapäevasele tööle on ta osalenudÄripäeva ja Advokaadibüroo Paul Varul koostööna valminud raamatu “Äriühingujuhtorganid” koostamisel, avaldanud ise mitmeid maksualaseid artikleid ning esinenudettekannetega mitmetel maksualastel koolitustel, seminaridel ja konverentsidel.

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700