Raamatupidaja.ee  • 28. november 2007
Jaga lugu:

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Helmut Pikmets

Helmut Pikmets on sündinud 1970. aastal. 1994. aastal lõpetas ta Tartu Ülikooli õigusteaduskonna. Ta on täiendanud end 1992. aastal Stockholmi Kõrgemas Majanduskoolis ning osalenud mitmetel maksualastel koolitustel.

Alates 1994. aastast on ta Advokaadibüroo Paul Varulvandeadvokaat ning partner. Lisaks oma igapäevasele tööle on ta osalenudÄripäeva ja Advokaadibüroo Paul Varul koostööna valminud raamatu “Äriühingujuhtorganid” koostamisel, avaldanud ise mitmeid maksualaseid artikleid ning esinenudettekannetega mitmetel maksualastel koolitustel, seminaridel ja konverentsidel.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt