Autor: Raamatupidaja.ee • 28. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Gaabriel Tavits

Gaabriel Tavits on sündinud 27. veebr. 1972. a. On lõpetanud Tartu Ülikooli omades doktorikraadi õigusteadustes. Teadustöös on Gaabrieli peamisteks uurimisvaldkondadeks ebatüüpilised töösuhted, globaalse majanduse mõju Eesti tööseaduste reformile, võõrtöötajate sotsiaalne kaitse Eestis ja Euroopa Liidus, Euroopa sotsiaalkindlustusõigus.

Ta on välja andnud mitmeid publikatsioone, millest tähtsamate hulkakuuluvad “

The Position of Labour Law in the Private Law System”(Juridica International 2000), “Võõrtöötajatesostiaalse kaitse põhijooned Euroopa Liidus” (Juura 2004), “

Gaabriel on Tartu Ülikooli õigusteaduskonna nõukogu liige.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700