Autor: Raamatupidaja.ee • 28. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Dmitri Jegorov

Dmitri Jegorov on sündinud 1978. aastal. 1996. – 2000. aastal õppis ta Tartu Ülikoolis ärirahandust ja investeeringuid ning välismajandust. 2000. aastal alustas ta tööd KPMG Estonias ärirahanduse konsultandina ning seejärel suundus 2001. aastal Maksuametisse otseste maksude talituse juhatajaks. 2004. aastal jätkas ta Maksu- ja Tolliameti maksude osakonna juhatajana ning alates 2006. aastast töötab ta Maksu- ja Tolliamet peadirektori asetäitjana teeninduse alal.

Lisaks on Dmitri töötanud ka akadeemilises valdkonnas. 1999. – 2001. aastaltäitis ta Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas ärirahanduse lektori ülesandeidning 2005. – 2007. aastal tegutses EBS-is rahanduse ja maksunduse lektorina.

Dmitri on täiendanud end RVF-Ühendatud Viini Instituuti Maksupoliitika ja–halduse ning OECD Maksulaekumiste modelleerimine ja Maksupoliitika analüüsikursustel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700