Autor: Raamatupidaja.ee • 11. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Ulvi Sloog

Ulvi Sloog on sündinud 1963. a. Bakalaureuse kraadi omandas ta 1989. aastal Eesti Põllumajandusakadeemias, mõningase pausi järel 2003. a. lõpetas Tartu Ülikooli magistriõppe ärijuhtimise ja finantsjuhtimise erialal ning 2004. a. magistriõppe ESCP-EAP-s Berliinis ärijuhtimise erialal.

Ulvi alustas oma teenistuskäiku 1986.a. J.M.Sverdlovinim. kolhoosis ökonomistina. Seejärel töötas Antsla Keskkoolis niipearaamatupidaja kui ka õpetajana. Samaaegselt osalise koormusegaõpetajaametiga alustas Ulvi 1992. a. tööd AS Wõro Kommertsispearaamatupidajana. 1994.a. jätkas ta oma teenistust OÜ Rimess MRI-isaudiitorina ning alates 2001.a. töötas samaaegselt ka Mainori Kõrgkoolislektorina. Täna on Ulvi sooloettevõtja auditeerimise, finantsnõustamise ja koolitusevaldkonnas ning samuti jätkab õpetamist Mainori Kõrgkoolis.

Ulvi on läbinud mitmeidtäiendkoolitusi nagu Consolidated Financial Statements (ESKO Koolitus)ja Advanced Auditing Course, (ESKO Koolitus/ATC International) 2000.a., BasicAuditing Course: Audit Techniques and Documentation (ESKO Koolitus/ATCInternational) 2001.a. ning kursuse “Eraldised, potentsiaalsed kohustused ja-varad, rendiarvestus” (ATC International / ESKO Koolitus, IAS).

Ulvi on vannutatud audiitor alates 1992.a. ning ühtlasika Eesti Audiitorkogu liige.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700