Autor: Raamatupidaja.ee • 31. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Veiko Hintsov

Veiko Hintsov on sündinud 1969. aastal. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli bakalaureuseõppe raamatupidamise erialal 1991. aastal. 1995. aasta lõpul vannutati ta poolt audiitoriks ning ta on tänaseni Eesti Audiitorkogu liige. Tal on pooleli magistriõpe Audentese Ülikoolis majanduse erialal.

1992. aastal asus Veiko tööle AS’i ConcordiaKonsultant direktorina, mis tegeles raamatupidamisteenuste osutamisega ningalates 1996. aastast on ta Deloitte Audit Eesti AS-i juhatuse liige ja alates2006. aastast auditi osakonna partner. Oma karjääri jooksul on Veiko tegelenudnii era-, avaliku- kui ka kolmanda sektori projektide auditeerimise janõustamisega. Tema klientide hulka erasektori finants- ja kindlustusvaldkonnason kuulunud ja kuuluvad AS Hansapank ja tütarettevõtted, AS Eesti Ühispank jatütarettevõtted, AS Eesti Krediidipankja tütarettevõtted, Tallinna Äripanga AS ja tütarettevõtted; tootmisvaldkonnas VelsicolEesti AS, Tallinna Vesi AS, Clyde Bergemann AS, Tootsi Turvas AS, Lafarge TekkinOÜ ja AS Teede REV2; kinnisvara ja transiidi valdkonnas Ober Haus Grupp, ProKapital Grupp, E.O.S. AS ja Bominflot Eesti AS; telekomi sektoris Tele2 jaEesti Telekom. Avalikus ja kolmandassektoris on Veiko tegelenud MTÜ Eesti Suusaliidu, KeskkonnainvesteeringuteKeskuse, Tartu Maraton OÜ, MTÜ Klubi Tartu Maraton ja SA Vaata Maailmaprojektidega.

Lisaks paljudele erinevatele projektidele Eestis onVeiko osalenud meeskonna liikmena ja teinud koostööd ka mitmete ettevõtetegavälisriikides nagu Rootsis, Venemaal, Horvaatias, Sloveenias, Lätis, Leedus,Poolas, Valgevenes ja Tšehhis.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700