Autor: Raamatupidaja.ee • 17. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Epicor iScala Collect viib laomajanduse uuele tasemele

Tallinn, 18 oktoober – Hiljuti Microsofti poolt üheks olulisimaks partneriks nimetatud Epicor Software Corporation tõi turule uue lahenduse Epicor Collect 3.30, mis võimaldab ettevõtete laojuhtidel muuta lao töökorraldust oluliselt tõhusamaks ja vältida sageli esinevaid kulukaid eksimusi.

Epicor Software Estonia piirkonnajuhi Monika Lanemani sõnul on uus lahendus hädavajalik firmadele, kus laotöötajad peavad täna iga tööülesande täitmise järel naasema kesklattu andmete sisestamiseks, väljaprintimiseks või uue tööülesande saamiseks.

“Epicor Collecti abil on loodud tõeliselt mobiilne töökeskkond, milles ka võrguühenduse puudumisel on võimalik näha ja töödelda kauba hankimise, tellimise, müügitellimuste ja transpordiga seotud andmeid ning saada ülevaade täitmist ootavatest ülesannetest,” selgitab Laneman.

Samuti võimaldavad uue lahenduse erinevad moodulid viia miinimumini lao töös esinevad vead, mis on tingitud kauba koguse valearvestamisest, ebakorrektsest paigutamisest või siirdamisest, tarnetest valedesse sihtkohtadesse jne.

“Neid eksimusi spetsiaalselt laojuhtimiseks välja töötatud paindliku tarkvaralahenduse abil vältides on ettevõtted saavutanud ka lisakulutuste ja trahvisummade märkimisväärne vähenemise,” kinnitab Laneman.

Ülemaailmselt tunnustatud tehnoloogia valdkonnas uuringuid läbi viiva Aberdeen Group\'i poolt funktsionaalsuse ja hinna poolest parimaks äritarkvaralahenduste tootjaks valitud Epicor Software Corporation on oma valdkonna suuruselt kuues äritarkavara lahenduste tarnija maailmas. Epicor on tegutsenud rohkem kui 20 aastat teenindades üle 20 000 kliendi rohkem kui 140-s riigis. Eestis kasutab Epicori tarkvara üle 100 suurettevõtte, teiste seas ka Kalev, YIT Ehitus, FEB, Scania, BLRT Grupp, Tele2, Skanska jpt.

Lisainfo:

Monika LanemanEpicor Software EstoniaPiirkonnajuht6640 32050 84 [email protected]/ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700