14. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raamat „Microsoft Accessi õpik”

Õpik on kirjutatud iseõppijatele ja ka klassikoolitusel või e-kursustel osalejatele. Raamatus on mitmeid näiteid ja kontrolltöid, mida tasub järele proovida. Lisaharjutused, abifailid ja täiendavad materjalid asuvad www.koov.ee

Telli raamat siit:////////////

Ole tellimuse täitmisel väga tähelepanelik! Tärniga väljade täitmine on kohustuslik.*Tellimuse sisu (raamatud, CD). Kirjuta number 1,2, 3, 4 või 5*NimiFirma nimi (kui on firmatellimus)*Telefon*E-mail*Tänav, maja ja korteri number*Linn, küla, vald*Indeks, maakondVajadusel kommentaarid (näiteks eksemplaride arv, kui on rohkem kui 1 jms. info)Kontrolli veelkord andmete õigsust!

Klõpsates nupule "Tellin" (asub akna allservas) võtad endale kohustuse tellimuse eest maksta PEALE saadetise ja arve kättesaamist 7 (seitsme) päeva jooksul arvel näidatud FIE Heiki Koovi pangakontole. Maksetähtaja ületamisel on saatjal õigus nõuda viivist 1% maksmata summalt päevas. Kõik hinnad sisaldavad postikulu. Käibemaksu ei lisandu.1. Raamat „MS Accessi õpik” = 195.- krooni.2. Raamatud „MS Accessi õpik” + „Majandustarkvara” = 220.- krooni!!!3. Raamat „MS Accessi õpik” + „MS Exceli ja PowerPointi õppe CD” = 275.- krooni.4. Raamatud „MS Accessi õpik” + „Majandustarkvara” + „MS Exceli ja PowerPointi õppe CD” = 295.-krooni!!!5. „MS Exceli ja PowerPointi õppe CD” = 100.- krooni.

Täiendavate küsimuste puhul kirjuta e-mailile [email protected]

Autor: Heiki Koov

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700