14. oktoober 2007
Jaga lugu:

Raamat „Microsoft Accessi õpik”

Õpik on kirjutatud iseõppijatele ja ka klassikoolitusel või e-kursustel osalejatele. Raamatus on mitmeid näiteid ja kontrolltöid, mida tasub järele proovida. Lisaharjutused, abifailid ja täiendavad materjalid asuvad www.koov.ee

Telli raamat siit:////////////

Ole tellimuse täitmisel väga tähelepanelik! Tärniga väljade täitmine on kohustuslik. *Tellimuse sisu (raamatud, CD). Kirjuta number 1,2, 3, 4 või 5 *Nimi Firma nimi (kui on firmatellimus) *Telefon *E-mail *Tänav, maja ja korteri number *Linn, küla, vald *Indeks, maakond Vajadusel kommentaarid (näiteks eksemplaride arv, kui on rohkem kui 1 jms. info) Kontrolli veelkord andmete õigsust!

Klõpsates nupule "Tellin" (asub akna allservas) võtad endale kohustuse tellimuse eest maksta PEALE saadetise ja arve kättesaamist 7 (seitsme) päeva jooksul arvel näidatud FIE Heiki Koovi pangakontole. Maksetähtaja ületamisel on saatjal õigus nõuda viivist 1% maksmata summalt päevas. Kõik hinnad sisaldavad postikulu. Käibemaksu ei lisandu.1. Raamat „MS Accessi õpik” = 195.- krooni.2. Raamatud „MS Accessi õpik” + „Majandustarkvara” = 220.- krooni!!!3. Raamat „MS Accessi õpik” + „MS Exceli ja PowerPointi õppe CD” = 275.- krooni.4. Raamatud „MS Accessi õpik” + „Majandustarkvara” + „MS Exceli ja PowerPointi õppe CD” = 295.-krooni!!!5. „MS Exceli ja PowerPointi õppe CD” = 100.- krooni.

Täiendavate küsimuste puhul kirjuta e-mailile heiki@koov.ee

Autor: Heiki Koov

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee