14. oktoober 2007

Raamat „Microsoft Accessi õpik”

Õpik on kirjutatud iseõppijatele ja ka klassikoolitusel või e-kursustel osalejatele. Raamatus on mitmeid näiteid ja kontrolltöid, mida tasub järele proovida. Lisaharjutused, abifailid ja täiendavad materjalid asuvad www.koov.ee

Telli raamat siit:////////////

Ole tellimuse täitmisel väga tähelepanelik! Tärniga väljade täitmine on kohustuslik.*Tellimuse sisu (raamatud, CD). Kirjuta number 1,2, 3, 4 või 5*NimiFirma nimi (kui on firmatellimus)*Telefon*E-mail*Tänav, maja ja korteri number*Linn, küla, vald*Indeks, maakondVajadusel kommentaarid (näiteks eksemplaride arv, kui on rohkem kui 1 jms. info)Kontrolli veelkord andmete õigsust!

Klõpsates nupule "Tellin" (asub akna allservas) võtad endale kohustuse tellimuse eest maksta PEALE saadetise ja arve kättesaamist 7 (seitsme) päeva jooksul arvel näidatud FIE Heiki Koovi pangakontole. Maksetähtaja ületamisel on saatjal õigus nõuda viivist 1% maksmata summalt päevas. Kõik hinnad sisaldavad postikulu. Käibemaksu ei lisandu.1. Raamat „MS Accessi õpik” = 195.- krooni.2. Raamatud „MS Accessi õpik” + „Majandustarkvara” = 220.- krooni!!!3. Raamat „MS Accessi õpik” + „MS Exceli ja PowerPointi õppe CD” = 275.- krooni.4. Raamatud „MS Accessi õpik” + „Majandustarkvara” + „MS Exceli ja PowerPointi õppe CD” = 295.-krooni!!!5. „MS Exceli ja PowerPointi õppe CD” = 100.- krooni.

Täiendavate küsimuste puhul kirjuta e-mailile [email protected]

Autor: Heiki Koov

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700