Autor: Raamatupidaja.ee • 1. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ühine Ettevõtlusnädal Eesti suuremates linnades on muutumas traditsiooniks

Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi eestvedamisel sõlmitud koostööleppe tulemusel algas täna juba teine Eesti suuremate linnade ühine ettevõtlusnädal.

Linnavalitsuste, Ettevõtluse Arendamise SA ja Eesti Kaubandus- Tööstuskojaga koostöös toimuva ettevõtlusnädala eesmärgiks on tutvustada ja tähtsustada ettevõtja rolli ühiskonnas ning propageerida ettevõtlikku ja uuenduslikku meelelaadi eelkõige noorte seas, aga ka kõigi teiste Eesti elanike hulgas. Ettevõtlusnädala suurtoetaja on Hansapank.

„Ettevõtlusnädala 2007” märksõna on KOOSTÖÖ. „Ettevõtte loomis- ja arenguloos mängivad olulist rolli paljud osapooled: õppe ja teadusasutused, ettevõtted, kolmas sektor, omavalitsused, riik ja mitmed teised,“ kommenteeris ettevõtlusnädalat Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi ettevõtluse talituse juhataja Piret Koobas. „Mida rohkem osapooled üksteisest teavad ja aktiivsemalt koostööd teevad, seda rohkem tekib edukaid ettevõtteid ning õnnelikke inimesi”.

Nädala jooksul on igaühel võimalik külastada oma linna tuntud ettevõtteid, käia avatud uste päevadel koolides ja firmades, osaleda seminaridel ja foorumitel, mis toimuvad ettevõtjate, konsultantide ja majandusanalüütikute eestvedamisel. Ettevõtlusnädala täpse kava leiab aadressilt www.eas.ee/ettevotlusnadal.

Ettevõtlusnädala raames allkirjastavad majandus- ja kommunikatsiooniminister ning haridus- ja teadusminister ühisdeklaratsiooni ettevõtliku meelelaadi ja ettevõtlusalaste teadmiste edendamisest Eesti haridussüsteemis.

Tartus, Pärnus, Narvas ja Jõgeval kestab ettevõtlusnädal esmaspäevast reedeni ning Tallinnas on koondatud üritused ettevõtluspäevaks neljapäeval, 4. oktoobril.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700