Raamatupidaja.ee  • 18. september 2007
Jaga lugu:

Tänavuse Pärnu Raamatupidamiskonverentsi soodusregistreerimise lõpuni ainult 1 päev!

On käimas hoogne registreerimine Pärnu Raamatupidamiskonverentsile, mis toimub 21.-22. novemberil Pärnu Kontserdimajas. Soodushinnaga saab registreeruda veel vaid selle reedeni, so 21. septembrini. NB! Lisaks värsketele raamatupidamise ja maksu uudistele suurel laval ning praktilistele töötubadele, pakume ka seekord võimaluse osaleda eelmisel aastal populaarsust kogunud BCS Koolituste poolt pakutavate Exceli ja Wordi töötubades. Ning mis kõige olulisem – meil on Teile üllatus! Teise päeva lõpus ei jäta meie üllatuskülaline külmaks ühtegi saalisviibijat! Programmi ning osalejate kohta leiate infot raamatupidaja.ee kodulehelt Oma osalemissoovist konverentsil saate teda anda: 1. Helistades telefonile: 617 7322 2. Täites registreerimisvormi siin.

Teie,

Raamatupidaja.ee

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee