Autor: Raamatupidaja.ee • 18. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänavuse Pärnu Raamatupidamiskonverentsi soodusregistreerimise lõpuni ainult 1 päev!

On käimas hoogne registreerimine Pärnu Raamatupidamiskonverentsile, mis toimub 21.-22. novemberil Pärnu Kontserdimajas. Soodushinnaga saab registreeruda veel vaid selle reedeni, so 21. septembrini. NB! Lisaks värsketele raamatupidamise ja maksu uudistele suurel laval ning praktilistele töötubadele, pakume ka seekord võimaluse osaleda eelmisel aastal populaarsust kogunud BCS Koolituste poolt pakutavate Exceli ja Wordi töötubades. Ning mis kõige olulisem – meil on Teile üllatus! Teise päeva lõpus ei jäta meie üllatuskülaline külmaks ühtegi saalisviibijat! Programmi ning osalejate kohta leiate infot raamatupidaja.ee kodulehelt Oma osalemissoovist konverentsil saate teda anda: 1. Helistades telefonile: 617 7322 2. Täites registreerimisvormi siin.

Teie,

Raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700