12. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merit Aktiva

Programmi lühitutvustus Merit Aktiva on lihtsalt kasutatav kaasaegne raamatupidamisprogramm väikefirmadele. Merit Aktiva on täielikult integreeritud, kõik tähtsamad raamatupidamisega seotud tegevused on automatiseeritud ning raamatupidaja töö läheb oluliselt lihtsamaks. Programmi funktsioonid ja kasutamise loogika on spetsiaalselt kohandatud väikeettevõtte vajaduste järgi, programmi arendamist juhivad parimad raamatupidamise asjatundjad.

Merit Aktivas on dokumendid parandatavad, mis on väikefirmale väga tähtis. Firmade arv ei ole piiratud ja uute firmade lisamine ei maksa midagi.

Kellele programm mõeldud on?

Merit Aktiva on mõeldud väikefirmadele. Kuigi programmi samaaegselt kasutavate inimeste arv ei ole piiratud, jääb see tavaliselt alla viie.

Programmi põhifunktsioonid

Merit Aktivat saab osta kahes versioonis: standardversioon ja laiendatud versioon.

Mõlemas versioonis on alljärgnevad moodulid:

•Finantsarvestus

•Müügiarved•Ostuarved•Kassa•Pank ja maksekorraldused•Kulukohad ja projektid•Põhivara arvestus•Laoarvestus

Lisaks on Aktiva laiendatud versioonis veel moodulid:

•Mitme samaaegse kasutaja toetus (võrguversioon)

•Kasutajate süsteem (kasutajanimed, paroolid, kasutajaõigused)•Kliendi, hankija ja artikli grupid•Tulu-kulu isekujundatud aruanded

Valuutaarvestus on Merit Aktivaga tasuta kaasas.

Lisainfo, kuhu saab sisestada kuni 100 ostuarvet, 100 müügiarvet, 100 kassadokumenti, 100 pangadokumenti ja 500 pearaamatu kannet ühe aasta kohta. Kuna tasuta versiooni kasutamise aeg ei ole piiratud ja mingeid muid piiranguid peale mahupiirangute ei ole, siis saab väiksem firma kogu oma raamatupidamise tasuta versiooniga tehtud.

Merit Aktivast on olemas piiratud mahuga tasuta versioon

Programmi hind (käibemaksuga 4720 krooni). Iga mooduli hind on 800 krooni ja osta võib ka ühe mooduli kaupa. Laiendatud versioonis on ühe mooduli ja lisakasutaja hind 1200 krooni.

Merit Aktiva viie mooduliga standardkomplekt maksab 4000 krooni

Milline on programmi ostmise järgne kasutajatugi? Teie küsimustele vastavad parimad raamatupidamise ja tarkvara asjatundjad. Ka Aktiva tasuta versiooni kasutajatele on klienditugi tasuta. Perioodiliselt toimuvad klassikoolitused, jälgige infot meie kodulehel www.merit.ee. Vajadusel saab enda juurde tellida meie konsultandi või IT spetsialisti.

Ainukesena suurematest tootjatest pakume Merit Aktivale täiesti tasuta tuge telefoni ja meili teel. Konsultatsioonitelefon on 7769333, meiliaadress [email protected].

Kas programmi hinnale lisanduvad muud kulud?

Mingeid muid kulusid peale programmi litsentsi hinna ei ole. Uus versioon tuleb välja üks kord aastas, uue versiooni ostmine ei ole kohustuslik.

Kas on seatud piirangud sisestavate andmete hulgale?

Piiranguid andmete hulgale ei ole.

Kas andmed on võimalik importida varem kasutusel olnud programmist?

Võimalik on importida püsiandmeid (kliendid, hankijad, jne.). Meie spetsialistid saavad Teid vajadusel aidata.

Kas andmeid on võimalik eksportida Excelisse?

Jah, aruandeid ja tabelid saab eksportida Excelisse.

Kas on võimalik muuta dokumentide kujundust (nt müügiarved)?

Müügiarvete kujundust saab iga kasutaja muuta.

Kas on olemas kaugkasutusvõimalus Interneti kaudu?

Kaugkasutamise võimalus on olemas ja toimub läbi terminal serveri.

Autor: AS Merit Tarkvara

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700