Autor: Raamatupidaja.ee • 18. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänavuse Palga Päeva konverentsi soodusregistreerimise lõpuni veel viimased päevad

Pärnu Konverentsid korraldavad 17. septembril 2007 Sokos Hotel Viru Konverentsikeskuses konverentsi Palga Päev 2007.

Registreeri end siin juba täna. registreerunutele osalemine 10% odavam.

Kuni 21.juunini

2006. aastal tõusid tööjõukulud meeletus tempos, tipp- ja personalijuhtide seas valitses teatud peataolek, küsiti uskumatuid palku ja maksta tuli veelgi uskumatumaid summasid.

Eelmise aasta Palga Päeval kuulutasime kogu tõde tasustamisest ning jagasime värskeimat infot palgaturul toimuvast. Sellel aastal räägime Palga Päeval aga sellest: mis on toimunud viimase aasta jooksul palgaturul;mida oodata 2008. aastalt;ning ennekõike sellest, mis tegelikult täna töötajat tööl hoiab – on see raha või…

Milvi Tepp ning Maris Lauri arutlevad teemal tööjõu tegelik väärtus, mis määrab palga suuruse ja miks, nad räägivad sellest milliseid muutuseid on endaga toonud viimane aasta. Katri-Triin Maripuu Fontesest annab värske ülevaate palgaturu uuringust ning siis on aega sektoripõhiselt omavahel kogemusi jagada. Tea Trahov Hansapangast aga tuleb ja räägib päris ausalt tasustamise ja talendijuhtimise protsessidest praktikas. Sõna saab tööandjate esindaja Tarmo Kriis. Arutleme veel ka teemadel: Kas koeraga peaks saama tööl käia? Mis asi on õiglane tasu?Kuidas praktikas siis palgasüsteemi ikkagi luuakse?

Programmi kohta loe lähemalt siit.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700