13. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täpsustus laenuintresside kontrollimise teemal

Postimehes ilmunud artiklis Homme avanevad e-maksuameti uksed  on kahjuks ekslikult sisse jäänud lause, nagu kontrolliks Maksu- ja Tolliamet kõiki eluasemelanu intressi pealt maksusoodustusi saanud deklaratsioone. See ei vasta tõele - amet kontrollib esmakordselt, ehk 2006. aastal laenu võtnud isikute deklaratsioone. Samuti ka muidugi neid tuludeklaratsioone, kus andmed erinevad ametile teadaolevatest ning on vajadus küsida lisadokumente.

Korrektne lause oleks:

 

Maksu- ja Tolliamet kontrollib 2006. aastal eluasemelaenu võtnud isikute tuludeklaratsioone, 

seda

ja laenu sihtotstarbeline kasutamine

 

abandused!

Autor: Liis Plakk

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700