12. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mittetulundusühenduste raamatupidamine

Raamatus käsitletakse raamatupidamise korraldamist mittetulundusühendustes. Raamatu üksikute arvestuslõikude juures on püütud anda ülevaade nii sellest, mis on selle lõigu kohta kehtestatud raamatupidamise seaduses kui ka kuidas vastavat seaduse paragrahvi on täiendatud Raamatupidamise Toimkonna juhendites. Juhendraamatus on näidiskontoplaan ja hulgaliselt näiteid raamatupidamiskirjendite kohta vastavates arvestuslõikudes. Enam on tähelepanu pööratud tulude ja kulude arvestusele. Raamatus on ka praktiline näide majandusaasta aruande koostamiseks. NB! Juhendis ei käsitleta raamatupidamist korteriühistutes.

Püsikliendi hind 179.60 krooni 189 krooni

Tavahind

Telli raamat Apollo veebikeskkonnast

Ilmumisaasta 2006

Kirjastus RMP Eesti OÜFormaat PKLehekülgi 140Mõõtmed a 5

Autor: Elle Märitz

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700