Autor: Raamatupidaja.ee • 11. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maksumaksjate liit kuulutab välja 2006. a maksumaksja sõbra ja vaenlase

14.veebruaril kell 12 kuulutab Eesti Maksumaksjate Liit (EML) välja2006. a maksumaksja sõbra ja maksumaksja vaenlase tiitlisaajad ja annab üle meened.

Üritusalgab rahvusraamatukogu suures saalis kell 9.30. Kell 10 esinebettekandega aktuaalsetest maksuprobleemidest ja maksumaksjate liiduseisukohtadest EML nõukoja esimees Lasse Lehis. Kell 10.30avab Anvar Samost maksupoliitilise debati. Debatil on esindatud Eestisuuremad erakonnad, kes tutvustavad oma valimiseelseidmaksuplatvorme. Arutamisele tulevad erinevad maksudega seotudküsimused, mis puudutavad Eesti ettevõtjatekonkurentsivõime suurendamist, töökohtade loomist jaettevõtluse alustamist soosivat maksusüsteemi, samutisotsiaalmaksu alammäära ja tulumaksuvaba miinimumimuutmist.

Erilisttähelepanu pööratakse Eesti tulumaksusüsteemivastavusse viimisele Euroopa Liidu tulumaksu reguleerivatedirektiividega 2009. aastaks. Seni kehtivate ettevõtte kasumimaksustamise põhimõtete muutmine peab tagama selge jaläbipaistva maksusüsteemi, mis tekitab ettevõtjaskindlust juba täna.

EMLootab 14. veebruaril toimuvale üritusele maksupoliitikuid jaerakondade toetajaid, maksuspetsialiste, ajakirjanikke, EML liikmeidjt maksumaksjaid.

EestiMaksumaksjate Liit on 1995. aastal loodud mittetulundusühing,mis kaitseb maksumaksjate huve ja õigusi, taotleb optimaalsetmaksukoormust ning jälgib kogutud maksuraha efektiivsetkasutamist. Liit ühendab üle 2500 liikme.

Täiendavinformatsioon:

ÕnneliVarend

EestiMaksumaksjate LiitAhtri6A, Tallinn 10151Telefon:626 4190

E-mail:

[email protected]

Web:

www.maksumaksjad.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700