Raamatupidaja.ee  • 11. veebruar 2007
Jaga lugu:

Maksumaksjate liit kuulutab välja 2006. a maksumaksja sõbra ja vaenlase

14.veebruaril kell 12 kuulutab Eesti Maksumaksjate Liit (EML) välja2006. a maksumaksja sõbra ja maksumaksja vaenlase tiitlisaajad ja annab üle meened.

Üritusalgab rahvusraamatukogu suures saalis kell 9.30. Kell 10 esinebettekandega aktuaalsetest maksuprobleemidest ja maksumaksjate liiduseisukohtadest EML nõukoja esimees Lasse Lehis. Kell 10.30avab Anvar Samost maksupoliitilise debati. Debatil on esindatud Eestisuuremad erakonnad, kes tutvustavad oma valimiseelseidmaksuplatvorme. Arutamisele tulevad erinevad maksudega seotudküsimused, mis puudutavad Eesti ettevõtjatekonkurentsivõime suurendamist, töökohtade loomist jaettevõtluse alustamist soosivat maksusüsteemi, samutisotsiaalmaksu alammäära ja tulumaksuvaba miinimumimuutmist.

Erilisttähelepanu pööratakse Eesti tulumaksusüsteemivastavusse viimisele Euroopa Liidu tulumaksu reguleerivatedirektiividega 2009. aastaks. Seni kehtivate ettevõtte kasumimaksustamise põhimõtete muutmine peab tagama selge jaläbipaistva maksusüsteemi, mis tekitab ettevõtjaskindlust juba täna.

EMLootab 14. veebruaril toimuvale üritusele maksupoliitikuid jaerakondade toetajaid, maksuspetsialiste, ajakirjanikke, EML liikmeidjt maksumaksjaid.

EestiMaksumaksjate Liit on 1995. aastal loodud mittetulundusühing,mis kaitseb maksumaksjate huve ja õigusi, taotleb optimaalsetmaksukoormust ning jälgib kogutud maksuraha efektiivsetkasutamist. Liit ühendab üle 2500 liikme.

Täiendavinformatsioon:

ÕnneliVarend

EestiMaksumaksjate LiitAhtri6A, Tallinn 10151Telefon:626 4190

E-mail:

info@maksumaksjad.ee

Web:

www.maksumaksjad.ee

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt